En lista – del 3

61. Vad har du in din väska? -Plånbok, nycklar, mobil, lypsyl, våtservetter som luktar gott

ANNONS
ANNONS

62. Vad shoppar du helst? Kläder, väskor eller skor? -Allt! hehe. Jag älskar designerväskor men känner mig helt otroligt nog väldigt nöjd med min lilla samling i nuläget och suktar inte efter någon väska. Älskar snygga, sköna skor, välsittande jeans och ja kläder överlag. Men är bra på att rensa innan jag köper nytt.

63. Favoritdesigner/märke? -Chanel, Ida Sjöstedt, Prada, Balenciaga

64. Bästa plagg/accessoar i garderoben? -Min svarta Chanel 2.55 är en drömväska som alltid funkar

65. Vilken är din favoritparfym? -Noir Tease från Victoria´s Secret. Man blir kär och pirrig i magen av doften :-)

66. String, boxer eller vanliga trosor? -Jag gillar HankyPanky´s spetstrosor och liknande modell från VS

67. Vad sover du i? -Naken eller nattlinne

68. Går du på någon diet? -Nej jag äter det jag är sugen på men då jag har IBS så får jag ändå försöka tänka på att äta bra och inte för mkt bröd tex. Pasta och potatis samt ris äter jag sällan

69. Nämn tre maträtter du äter ofta? -Grillad kycklingfilé + sallad och en god sås, laxfilé med Philadelphiaost, wrap med röra och rökt lax

70. Vad dricker du till vardags? -Bubbelvatten, massor

71. Om du dricker alkohol, vad dricker du helst? -Jag gillar lätt bubbel som Asti Cinzano, äppelcider och den här Rosé cider eller vad den heter

72. Lugn hemmakväll eller party all night long? -Jag älskar hemmalivet, se film och kanske äta godis lite för ofta. Men jag går gärna ut ibland också, speciellt sommartid. Älskar feststämning, glada vänner och att dansa. Den här känslan med att fixa i ordning sig, lyssna på musik och ta ett glas bubbel är oslagbar :-)

ANNONS
ANNONS

73. Tycker du om att fika? -Jaaa! Min mamma och jag gick ofta på ”kondis” när jag var liten. Det är ett fint minne jag bär med mig, det var vår grej liksom. Och det sitter i. Vi lördagsfikar ofta med familjen nu och barnen älskar det också. Jag tar gärna en laktosfri latte och chokladtårta.

74. Vilka tidningar brukar du läsa? -Läser inte tidningar så ofta men bläddrar i Styleby, Mama, VR, Elle, Sofis Mode emellanåt

75. Favoritprogram på TV? -Kollar aldrig på TV längre. Följde Revenge men missade massa avsnitt i våras så nu ser jag ingenting. Blir säkert något i höst

76. Vilka bloggar läser du? -Inte så många, har fullt upp med att blogga själv men brukar i alla fall varje vecka kolla in tex. Carolina Gynning och Sofi´s Mode. Har ingen ”blogglista” så brukar komma på nån blogg efter några veckor och då är det ju alltid kul att ha inlägg att läsa ikapp :-)

77. Hur skulle du beskriva ditt hem? -Stort, luftigt, vitt, stilrent och massa leksaker här och var :-)

78. Pedant eller slarver? -Jag vill gärna ha det rent, fräscht och inte grejer här och var men med tre barn så blir det grejer överallt och det är verkligen inte kliniskt rent. Vi försöker storstäda en gång i veckan. Förr kanske vi dammsög tre ggr, men det var innan tvillingarna kom. Nu finns inte den tiden och lite kaos dör man inte av. Man lär sig slappna av för att man måste helt enkelt.

79. Dricker du kaffe och i så fall vilken sort? (svart, latte, osv) -Latte är det enda jag kan med nuförtiden. Äkta lattemamma ;-)

ANNONS
ANNONS

80. Tråkigaste hushållssysslan? -Vika tvätt och städa toaletterna. Dammsuga och skura golv är ganska skönt och renande för själen på något vis

81. Hur ofta städar du? En gång i veckan men varje dag är det plock och minst en maskin tvätt som går

82. Leva nu, längta eller minnas? Leva nu och ha saker att längta till. Jätteviktigt och mysigt tycker jag. Sedan ska man såklart plocka fram minnen ibland, de positiva och lära sig av det som varit

83. Något du aldrig skulle klä dig i? -En skinn/lackkeps med nitar eller tryck

84. Vad skulle du vilja ha mer tid till? -Gärna fler timmar på dygnet så man skulle hinna med allt men allt har sin tid och det handlar om att prioritera. Försöker stressa mindre och göra det som man mår bra av i den mån man kan styra själv

85. Vad gör du för att rensa huvudet och få extra energi? -Träna! Superviktigt och något jag nu håller hårt i. Det gör så mycket gott för kropp och knopp.

86. Drömresemål? -Hawaii

87. Vilket är ditt drömyrke? -Jag älskar att skriva, vara kreativ och jag älskar mode, inredning, styling så någonting inom de ramarna

88. Framtidsdrömmar? -Hitta det där inre lugnet, vilket jag tror kommer allt mer och mer när man känner att bitarna faller på plats. I´m getting there. Jobba med det jag brinner för, friska barn, roliga intressen osv. Utveckla mig själv helt enkelt

89. Vilket blir ditt nästa köp? -Har äntligen precis köpt mig en kamera, en Canon D600

90. Hur kommer du spendera semestern? -Med små utflykter, bo på hotell någon natt, konserter, bad, picknick mm

  1. Måste bara tipsa, kanske du redan smakat det. Såg du gillade Asti Cinzano, kan jag rekomendera att du ska pröva Asti Caraldica (tror det heter så). Den är också god. Trevlig Sommar /Elin

  2. Åh, så rolig lista! Att få lära känna dig lite mer! :) har nyligen blivit 2 barnsmamma, och bröt ihop lite smått igår över kaoset, som man inte hinner med som blir i hemmet. Jag är en sån som gärna vill ha lugn o ro inte kaos med grejer. Skönt att läsa att man ändå lär sig leva med det! För det finns ju så mkt viktigare i livet egentligen! Tack för en bra blogg, som jag läst nu sedan innan dina fina barn kom! :)

  3. Testa två-tre veckor utan kaffe, bubbelvatten och för mycket fullkorn, jag får helt trasig mage av dessa och då räcker det om jag tar ett glas bubbelvatten per dag, äter jag dessutom fullkorn får jag effekten av magsjuka deluxe :(, trodde jag hade ibs men efter att ha slutat med alla dessa har jag en jättebra mage :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..