2014

2014 har inneburit ett år med många äventyr, skratt, mys, kärlek och insikt. 2012 och 2013 var ganska tunga år på många vis men även om man inte kan påverka allt själv så kan man påverka inställning och hur man behandlar sig själv och andra. Och ta tillvara på nuet, så viktigt men så lätt att glömma bot ibland. 2014 har varit ett fånga-dagen-år och jag har också varit snällare mot mig själv. Inte alltid men mer än förr. Jag har hittat en ny hobby, eller snarare rutin,pusselbit i vardagen, medicin, ett måste. Ja träningen alltså. Underbart! Det ger så mycket och får mig att fungera bättre.

ANNONS
ANNONS

2014

2015 ser jag fram emot att landa mer i mig själv. Komma i fas, inte älta, resa, upptäcka, våga. Njuta.

Leva

  1. Kloka tankar, jag har precis samma bana. Jag har kämpat länge med depression, deskutriva beteende men träningen har räddat livet på mig. Finns inget ont om det. Att få springa i skogen, jobba hårt med kroppen är bland det bästa jag vet. God fortsättning på dig :)

  2. All lycka & välgång till dig 2015, Engla. Det är förunderligt att man trots klokhet, erfarenhet och ett stort hjärta emellanåt har så lätt att glömma bort den viktigaste personen i ens liv – sig själv! Viktigt att bli påmind om då och då ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..