WEEKEND

Goodmorning Weekend! Sista dagen i februari och lördag. Härligt härligt : ) Somnade tidigt igår, efter Let´s Dance så känner mig riktigt utvilad idag. Visst känns det som ett roligt startfält i år? Innan har jag bara sett de första avsnitten sen brukar jag tröttna men i år känns det som det kan bli riktigt skoj! Läste på Aftonbladet att det blev livat om David Hellenius parodi på Filippa Bark. Jag tycker det var lite roligt, eftersom det var så likt. Gillar inte alls hennes humor i mello så förstår parodin, men som tur är så är vi alla olika. Men elakt var det väl ändå inte, och mot en karaktär? Hon har ju varit betydligt mer ”okänslig” i programmet. Nåväl, min åsikt. Mello gillar jag för övrigt vad gäller programledarna i år. Riktigt duktiga, Sanna & Robin!

ANNONS
ANNONS

20140622-211926-76766553

Idag är det ridskola för J och ikväll ska jag & mannen på date night med bio. Mys! Men nu frukost. Hoppas ni får en riktigt fin lördag allihopa så hörs vi senare. Puss & kram/E

  1. Härligt att du tycker till! Mer sådant på bloggen! :-)
    Håller helt med. Tycker Filippa Bark är SÄMSTA sortens humor och förstår ingenting av hennes medverkan i schlagern. Jag byter kanal när hon dyker upp i rutan! Klarar inte att se henne ens.
    Härligt med helg! Här har vi njutit både lång helgfrukost och lunch. Slappar nu med ännu en latte och ska snart gå ut en sväng med min 4-åring. Ha en mysig dejt! Kram

  2. Jag tittar inte på lets dance men såg i tidningen om parodin och fick kolla på den. Tyckte det bara var roligt, var klockrent likt. Tycker inte det var elakt och som ni andra skriver så är det en karaktär han gjorde parodi på, inte en riktig person.

  3. Inte tycker jag att parodin på Filippa var spec elak, den riktar sig ju dessutom mot en påhittad karaktär vilket inte alls är samma sak som om den vore en parodi på en existerande individ. Sedan gillar jag ju Hellenius humor, det blir oftast roligt när man rör sig lite på gränsen för vad som är OK. Tycker oftast han är bra på att tangera men inte överskrida. Och det blir förlåtande när man även bjuder på sig själv!
    Startfältet känns ovanligt bra den här säsongen så detta kan bli kul.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..