EXTRA ENERGI

Hej fredag! Är lite seg i huvudet idag. Det är liksom jobbigt att tänka och det är svårt att fokusera. Sov lite dåligt så kanske är därför. Så frusterande när man måste fungera och när jag har flera saker på schemat som ska göras. Ska ta en kopp kaffe och se om det hjälper : ) Morgonens träning gick hyfsat. Axlar och mage hann jag med. Tar  med tyngre vikter och puschar mig själv. Här ska byggas lite mer muskler : )

ANNONS
ANNONS

Har mumsat i mig apelsiner, hallon och blåbär hela veckan och det är verkligen som godis. Såå gott! Till frukost, mellis och kvällsmål. Nu innan det blir vår så tror jag de flesta av oss känner oss lite urlakade? Man är blek, har haft D-vitaminbrist i väldigt många, långa månader och huden är extra torr och fnasig? Men nu ser vi ju faktiskt ljuset i tunneln. Dagarna börjar bli allt ljusare och om en månad kan vi ju nästan säga att det faktiskt ÄR vår.

Jag har ätit tillskott av D-vitamin hela vintern, och tror faktiskt det hjälpt mig mot de djupaste svackorna. Det är ganska läskigt att vara så påverkad som man är av ljuset. Mornarna är tuffa, för det är så mörkt. Det är inget man lider av sommartid. Ser fram emot den här extra energin som brukar infinna sig med vårsolen och ljuset : )

Nu ska jag köra igång en podd och få lite gjort. I eftermiddag och ikväll är det god middag, fredagsmys och bastu som gäller. Ska baka inför morgondagens mello-middag också. Så kul det ska bli att ha en mysig fest med vänner och barn.

Önskar dig en riktigt härlig fredag! Puss/E

 

  1. Frukt och bär tycker jag gör stor skillnad! Jag äter mycket jordgubbar med mjölk såhär års, och även apelsiner och hallon just nu :) d-vitamin tillskott gör ju även sitt! Jag är gravid med första barnet och ska ta ett studieuppehåll från universitetet från och med mars, så då hoppas jag hinna landa lite och tanka energi innan bebis kommer i maj :)

  2. Mums!

    Och ja fy för mörkret! Jag är extremt känslig för mörker så jag blir nästan alltid nedstämd under november, december och i bland även januari. Tur vi går mot ljusare tider!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..