PINK, SUN & PASTELLBLONDIE

Godmorgon onsdag! Här startades dagen med ett gympass men det kändes riktigt trögt idag. Blev 40 min på bandet och sedan körde jag bara lite mage och rygg i 20 minuter. Bättre än ingenting såklart men krafterna fanns ej där. Nu så sippar jag på varmt citronvatten och går igenom mailen innan det är dags att dra iväg på en ny behandling ”diamantpeel”. Var jättelänge sedan nu så ser fram emot det. Känns som att det inte hänt något alls med huden, man är ju visserligen allmänt blek och livlös haha. Har gjort två behandlingar och efter den första kände jag skillnad, sedan gick det fem veckor till nästa behandling och efter den kändes det ingen skillnad alls. Nu har det gått säkert två månader sedan den behandlingen så jag hoppas vi kan köra med 2-3 veckors mellanrum de sista 3-4 behandlingarna så att det sker en positiv förändring i huden. I´ll keep you posted.

ANNONS
ANNONS

ANNONS
ANNONS

 

Blir man inte bara så glad av gult? Det är en ny favoritfärg, speciellt till vår & sommar. Riktigt knallig gul ska det vara. Inte senapsgul utan riktigt solgul : ) Denna klocka fick jag i present från Bering! Älskar den cleana  herrmodellen. Armbandet är från Ingnell Jewellery, också present.

img_8967

Ni ville se bild på håret och inte meningen att hålla er på halster hehe. Åkte från frissan sååå snygg men kom hem till regn så det var liksom inte läge att fota men tog denna i bilen i alla fall så får ni en hint : ) Klippte av en rejäl bit, la i flera kalla, ljusa slingor ända ner i botten så nu är jag riktigt ljus, pastellblond och längden är perfekt : ) Kommer bättre pics, be so sure!

Happy Lillördag babes! Puss/E

 

 

LOADING..