WEEKEND SNAPSHOTS

En liten tradition är ju att fota av helgen med mobilen så här kommer helgens snapshots!

ANNONS
ANNONS

66085439-bafe-4ab1-aee8-54a9a92acb65.jpg

Helgbuketten måste såklart inhandlas. Eller såklart och såklart. Det är en lyx jag gärna unnar mig då det ger så mycket glädje (och fina bilder) med vackra blommor hemma. Inte sant?

64d11cee-9d11-4a89-b774-be055c1314e8.jpg

Pizza! Is Always a good idea. Pizzorna på Ken´s i Uppsala är gigantiska. Och supergoda!

Lördag betyder slappa och det gör Gucci & jag så bra tillsammans : )

Fika i Öregrund satte guldkant på lördagen och det blev ju dessutom mysig egentid med Romeo (& Robin)

ANNONS
ANNONS

Lördag = bubbel & smågodis. Vi såg på Talang och tyckte det var jättekul! Blir trevliga lördagar framöver : ) Vi har ju haft våra mellofestliga lördagar ett tag här nu så kändes tomt utan David Lindgren & Co i rutan men nu får Talang ta över och snart är det sommar och då hinner & vill man knappt se på TV : )

Söndagsmys med tända ljus : ) Söndagen har vi spenderat ute en hel del. Pojkarna har haft två kompisar här och cyklat, spelat fotboll, spel och lekt i solen. Jag satt ute och njöt i två timmar medan barnen for runt. Helt underbart! D-vitamin, jag har väntat på dig! Man blir ju alldeles lycklig ända in i själen.

ANNONS
ANNONS

Jag gillar min helgbukett som synes : )

Sön

Så nöjd med naglarna! När jag väl kom till Jonna som fixar mina naglar så kände jag för färg! Hon hade en jättefin beige nyans men det får kanske bli nästa gång för nu ville jag ha färgglada naglar och så hade Jonna precis fått in den här färgen, rose. Alltså hur underbar?

ANNONS
ANNONS

Sön2

Söndagens outfit: Hoodie H&M, tights Nelly & sneakers Adidas

Sun

Ja det var helgen det. Som gick i ett svep, som jag brukar skriva. Och denna helg måste varit rekordsnabb!

Nu ska vi se sista avsnittet av Innan vi dör. Har ni sett den serien på SVT? Om inte, så måste ni kolla. Bästa som sänts på väldigt länge! Adam Pålsson är helt outstanding och serien är en nagelbitare. Hoppas ni haft en fin helg sweeties! Puss & kram/E

 

 1. Jätte snygg färg på naglarna.
  Gillar outfiten oxå :) är tightsen tjocka i materialet så man kan ha tröjor till utan att visa allt;).
  Ha en fin kväll.

  1. Miz: Ingenting. Vi har inte behov av det utrymmet i nuläget så valde att renovera och inreda de 80 kvm till sovrum först men när kidsen blir större kanske det blir ett alternativ att börja renovera den delen också :)

  1. Sanna: Ja eller hur! Sista avsnittet var både hemskt (sorgligt) och sjukt bra. Nu hoppas vi på en säsong 2 :)

 2. Så härligt att läsa o se bilderna du lagt ut på din blogg… jag blir glad i kropp o själ . Du är jätteduktig

 3. Helena: Ja det kan jag skriva. Jag vill inte så gärna visa upp hela huset, känns så privat på något vis :) Men vi har ett stort gammalt hus som är 200 kvm nedre plan och på övre plan har vi inrett 80 kvm ungefär och man kan inreda ca 100 kvm till. Där uppe har vi sovrum/klädkammare.

 4. Katarina: Jag gör mina var 4-5 vecka ungefär. Mna egna har inte tagit skada alls då Jonna är så duktig så jag gör inga uppehåll :) Kram

 5. Kan du inte visa el skriva hur ert hus ser ut inne? Verkar som ert sovrum är på öppet vindsrum. Ser väldigt mysigt ut. Bor barnen där nere? Hur många rum har ni? Vad har du för erfarenhet av barn som delar rum om dina har gjort? Bara nyfiken då jag har en 3-åring och en 1-åring men bara två sovrum på övervåningen. Funderar på om de ska dela eller om vi ska flytta ner fast de är så små.
  tack för en trevlig blogg! Ibland vill man bli med i din familj så mysigt som ni verkar ha.

 6. Tjusiga! Jag gjorde naglar förra veckan. Rosa/silverglittriga fadade och jag är så nöjd. Det var x antal år sedan jag hade sådana naglar och det känns så lyxigt. Hur ofta gör du dina naglar? Brukar du göra uppehåll och låta dina naturliga naglar återhämta sig? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..