MÅNDAGSVAB

Godmorgon måndag! Ok det är faktiskt lunch nu. Ja till och med EFTER lunch för oss för jag har två pojkar hemma och jag har precis diskat undan efter maten. Enzo är lite hängig och Romeo kände av lite halsont tidigare under helgen så vi kör en dag hemma och hoppas det inte blir så mycket värre. Det är något som går i klassen. Man vet ju aldrig med det där, om det ska bryta ut eller hålla sig till en liten förkylning. Pojkarna har ju faktiskt verkligen klarat sig bra från sjukdomar de sista åren *ta i trä*. Men det är väl lite så. När de var mindre så var immunförsvaret inte riktigt uppbyggt och det var sjukdomar var och varannan vecka. Sedan avtar det för varje år. Jolie har alltid haft bra immunförsvar. Visst hade hon också alla dagissjukdomar och var sjuk ofta när hon var i tvåårsåldern men sedan har hon klarat sig fantastiskt bra. Det är lite förkylningar och så nån gång per vinter men tack och lov inte mer än så. Nog om det.

ANNONS
ANNONS

Från det ena till det andra. Jag är sugen på en shoppingrunda. Ni vet, gå i butiker och spana, ta en kaffe, spana lite till och insupa vårens trender. Är sällan jag är sugen på att gå runt i butiker längre. Inget jag prioriterar eller liksom längtar efter särskilt ofta. Men nu fick jag bara det där suget : ) Ska ta en sväng någon eftermiddag med Jolie för hon vill uppdatera sin garderob, vilket är välbehövligt. Hon har verkligen inte mitt intresse för kläder, men är väldigt bestämd med vad hon vill ha på sig och inte : ) Jag älskade kläder redan när jag var liten och planerade outfits inför skolan, drömde om nya fina skor och tyckte det var så kul och lyxigt när jag fick något nytt plagg : ) Vilket inte var så ofta men när det väl hände var det stort! Jolie brukar säga, de gånger vi shoppar: ”Men mamma, du behöver inte den där!” Bra shoppingpartner haha.

Ses senare! Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..