COCO MADEMOISELLE

Godkväll babes! Hur mår ni? Jag valde en PW istället för storstädning och det kändes som helt rätt prioritering, även om vi får städa imorgon istället. Men det blir nog bra det med. Nu så är det dags för kvällis här hemma så jag ska blanda ihop en stor smoothie åt mig och R som vi kan dricka ikväll när vi ser vidare på Big Little Lies. Börjar bli fast nu men önskar lite mer handling eller vad man ska säga. Men den är bra, det är den. Alexander Skarsgård blir man ju dock sååå irriterad på hela tiden. Vill liksom bara ta honom i örat och säga honom ett och annat.

ANNONS
ANNONS

IMG_2078

IMG_2081

Imorgon är det freeedag och då blir det tacos till middag, glass till dessert, köpa färska blommor och förhoppningsvis sol också så verandan kan bli klar : ) Vi har så fina utemöbler som står och väntar så jag ser så fram emot att sitta ute och dricka kaffe, eller varför inte bubbel? : )

Kram/E

LOADING..