WEEKEND OFF

Godkväll på er raringar! Vips var det söndag kväll och jag har precis landat i soffan efter en skön dusch. Vi har käkat pizza till middag och hängt ute på verandan. Sommaren är verkligen här och man får gå inomhus för att svalka sig. Är inte det livet så säg.

ANNONS
ANNONS

Igår var vi på Takida i Uppsala och först åt vi supergod mat hemma hos goda vänner. Drack lite Sangria & bubbel och laddade för en helkväll. Det var grymt drag på Takida och det blev en sen natt. Tror vi kom i säng 03.30 och det är lite ångest måste jag säga då jag inte kan sova på mornarna. Vaknade vid 08 och har försökt vila men det går inte. Däckar nog tidigt ikväll : ) Tänkte ta fram lite Ben & Jerry´s och leta upp en film! Vill helst se en komedi.

Jolie ska på ridläger kommande vecka och är överladdad : ) Hon har packat och fixat, ställt fram allt som ska med och hade nog gärna skippat nattsömnen för att dra direkt haha. Kommer bli en rolig vecka : )

Den här charmören i t-shirt med tiger print från Mango. Inte bara jag i familjen som gillar tigrar, grabbarna hakar också på trenden : ) Hoppas ni haft en skön helg babes! Puss/E

LOADING..