INFÖR MIDSOMMAR

ANNONS
ANNONS

Vädret till Midsommar kan ju bjuda på allt mellan 25 grader & sol (ok kanske inte såå ofta) till snålblåst, regn och 11 grader (ja ganska vanligt). Har även varit med om några Midsommaraftnar där jag burit vinterjacka för att hålla värmen. Just nu visar väderprognosen för fredag 20 grader. Dock regn men det kan ju ordna upp sig : ) Vi hade tänkt fara ut med båten och ansluta hos vänner där det är traditionellt midsommarfirande. Är vädret helt off så får vi väl annars ta bilen då. Det ordnar sig alltid : ) Jag har köpt några fina diadem med blommor till håret, som jag hittade hos Asos (adlink).

Sött diadem med pompoms av blommor, finns HÄR (adlink)

 

Diadem med ljusrosa blommor (slutsåld)

Rosa diadem med massa blommor HÄR (adlink). Detta kommer jag nog bära på Midsommar : )

LOADING..