LARMET GICK

Godmorgon vecka 25! Här startade jag dagen genom att vakna upp till ett tjutande larm som lät så högt att jag trodde fönstren skulle skaka sönder. R glömde att larma av innan han drog till jobbet så istället för att min mobil väckte mig fick jag springa upp och larma av. Godmorgon på den liksom! Helt otroligt nog vaknade ingen av barnen. Hur nu det är möjligt. Nåväl, jag väckte dem efter att jag hoppat i träningskläderna och sedan svepte jag en kaffe och blev människa på riktigt. Har gymmat precis, så jäkla skönt! Blev axlar idag.
Jolie är nu på ridläger och det ska bli så roligt att höra om hennes dag när hon kommer hem : ) Nu räknar vi ner inför semester. Nio arbetsdagar kvar. Wooopwooop!

ANNONS
ANNONS

13819833_10157226420860711_874938192_n

Så måndag, nu kör vi!

Kram/E

LOADING..