SMOOTHIE

Det jag dricker allra helst i värmen är så klart SMOOTHIES! Med kvarg, frysta jordgubbar, hallon, mango & blåbär. Och så nån klick jordnötssmör. Ja jag säger då det, fasligt gott! Som att äta glass liksom : ) Gör dem så där tjocka så att jag måste äta dem med sked. Nomnomnom!

ANNONS
ANNONS

Nu ska jag ta min trötta kropp, som kommer ha jordens träningsvärk imorgon, och lägga mig i soffan och se på serier. Tack och godnatt liksom. Jag & R brukar lyssna på ljudbok tillsammans när vi lägger oss. Lyssnar nu på Helikopterrånet och jag brukar lyckas lyssna max 5 minuter var kväll, sen sover jag haha. Ja det är lite svårt att komma in i en bok då vill jag lova men om vi åkt bil har vi betat av nån halvtimme här och där också så nu är det nog bara ett par timmar kvar. Himla mysigt att lyssna tillsammans i alla fall! Efter denna bok måste vi hitta någon mer bra : )

Kram/E

LOADING..