HELG I HUVUDSTADEN

16 juli, 2017 9 kommentarer
- VARDAGSLYX

I samarbete med Courtyard by Mariott

Igår, lördag så drog vi till huvudstaden för att gå på muséum och bo på hotell! Vi valde Naturhistoriska riksmuséet eftersom det var ett bra tag sedan vi var där, och vi var sugna på Cosmonova. Vi bokade filmen A beautiful planet och den var riktigt mäktig så ett tips om ni ska dit! Barnen gillade den massor och det är ju så viktigt att se och få lära sig om vad som händer med vår planet om vi inte drastiskt gör något för att det ska bli bättre.

 

Många bra bilder blev det…

Fika i solen ♥

Älskar att turista runt : )

Sedan åkte vi till Kungsholmen och checkade in på hotell Courtyard by Mariott dit vi blivit bjudna för att testa på deras hotell. Vi fick två rum bredvid varann, med dörr emellan eftersom vi ju är fem personer. Det var alldeles perfekt och jättemysigt! Lagom med space för alla och barnen trivdes som fisken i vattnet.

Fick många frågor om min outfit på Instastory. Blusen är från River Island och jeanskjolen från Levi´s. Båda köpt i våras.

Jorden anropar pappa Robin!

Sedan blev det dinner & drinks i deras restaurang Björk Bar & Grill. Barnen fick till deras förtjusning smarriga alkoholfria drinkar som var så här tjusiga och jag & R tog ett glas bubbel. Mysig atmosfär och barnvänligt! Så oerhört trevlig personal som pratade med barnen, fixade fram pyssel och serverade deras mat först. Sånt gillas!

Förrätt! Romeo tog en ljuvlig soppa som serverades i små koppar. Han drömmer om den idag med. Så goood tyckte han!

Skål!

Mätta & belåtna och någon dessert gick inte ner. Eller jo, Romeo tog faktiskt en skål med glass & färska bär : )

Sedan så kikade vi på Armageddon på TVn innan vi somnade och jag sov hela natten utan att vakna en enda gång. Första gången på länge. Vaknade utvilad efter 07 och kidsen drog sig nästan till 08. Laddade för hotellfrulle!

♥♥♥

Ja och vad brukar man säga? Borta bra men hemma bäst : ) Så ljuvligt med ett dygn i huvudstaden hela familjen, och härligt att komma hem igen också med lite ny energi. Nu funderar jag på om jag ska ta en PW i regnet eller ej. Jag behöver lite friskluft så ska nog ge mig ut ändå innan vi dyker ner i soffan och äter lite gott. Väldigt mycket gott denna semester men så brukar det ju bli. Kram/E

9 kommentarer

Så härligt det ser ut! Ni åker till samma ställen som vi ska till snart så det är jättekul att se :) Ni ska inte till kolmården också för i så fall har vi nog gjort precis samma utflykter den här sommaren ;) Å så himla snygg du är jämt! Älskar blusen <3

Va mysig utflykt ni verkar haft! :) Har en fråga om boende. Vi är också en familj med tre barn, nu är lilltjejen under 2 år så då brukar hon oftast sova mellan oss när vi bor på hotell. Men på några ställen jag kollat boende på har de velat att man bokar två rum, känns lite tråkigt och dela på sig tycker jag och dyrt framförallt. Hur brukar det vara när ni reser nu när barnen är lite större?
Kram

Skriv en kommentar