BEAUTY FAVORITES

17 juli, 2017 9 kommentarer
- BEAUTY & HAIRSTYLE

I samarbete med Nordic Feel

Jag har valt ut mina skönhetsfavoriter från Nordic Feel och det blev mina självklara produkter som jag alltid använder och gärna tipsar om.

Puder från Clinique  //  Mascara från Dior  //  Lipgloss från NYX //  Doftljus från Voluspa (bästa vardagslyxen)

Älskar detta puder och har använt det i flera år. Oljefritt och lagom täckande samtidigt som det mattar ner. Clinique Stay-Matte Sheer Powder.

Detta rosa gloss från NYX är så fint i sommar och urfint när man tex. är i övrigt osminkad och solkysst : ) Jag har flera olika nyanser från NYX Butter Gloss då jag tycker de sitter så himla bra och är oerhört prisvärda. NYX Butter Gloss Merengue

 

Man är väl alltid på jakt efter den perfekta mascaran? Nu behöver du inte leta längre. Denna är helt fantastiskt och ger både längd och volym, sitter hela dagen och sköljes av med ljummet vatten. Ja tack! Dior Addict It-Lash Mascara.

Jag är helt beroende av Voluspas doftljus som är så oerhört vackra och doftar magiskt. Snacka om vardagslyx! Perfekt present till någon du tycker om. Som en långlivad blombukett : ) Voluspa Macaron

 

9 kommentarer

Mascaran måste jag testa!

Annawii: Ja den är helt underbar! Tycker det är så svårt med mascaror, och vill att de sitter hela dagen, genom träning och eventuellt regn, men samtidigt går lätt att tvätta bort. Denna är super! Och så det viktigaste, fiiiina fransar som blir maxade :) Kram

Jag tycker som Cissi, visa!
När du gör reklam för skönhetsprodukter så blir det rätt meningslöst om man inte får se resultatet.
Du skriver i kommentarsfältet här om maxade fina fransar, då vill jag ju också se det.

Kan verkligen tipsa om Max Factor 2000 calories vattenfast om man vill ha maxade fransar som håller! Ända minuset är väl just att produkten är vattenfast men går enkelt bort med remover för vattenfast där jag tycker att YSLs är bäst och tar bort allt supersnabbt!

Annie: Ja jag tror syrran lovordar den också men jag har testat både vanlig och vattenfast och blir ändå svart över och under ögonen om jag blir varm och det är då hopplöst att ta bort haha så inget för mig :)

Skriv en kommentar