VECKA 29

17 juli, 2017 2 kommentarer
- ENGLA`S HEALTH & WORKOUT

Goodmorning Monday!

Min plan var att gå upp tidigt och dra till gymmet vid 08 men var så trött när klockan ringde så har precis klivit upp och dricker nu mitt kaffe. Blir en PW istället. Jag sprang i lördags och igår, riktigt skönt även om jag inte springer så långt. För mig är det i alla fall långt och fantastiskt att känna att jag klarar det : ) Just nu är det tom. roligt, men det är nog för att jag tar det lugnt och inte pushar mig.

Vi har regn här idag och det känns lite trist såklart. Vet inte vad vi ska hitta på än men R har jour halva dagen och jag behöver jobba lite. Sedan kanske vi drar iväg på en cykeltur om det blir bättre väder. Vi tänkte åka båt, bada och göra sånt härligt så fort vädret levererar så denna vecka tar vi dagarna som de kommer helt enkelt. Och på fredag har jag & R date : )

Önskar dig en skön dag! Kram/E