HON BLIR 10 ÅR!

Jag bad Jolie ta en bild igår, som jag skulle få använda till bloggen. ”Jag tar fyra” säger hon och drar av dessa. Såklart.

ANNONS
ANNONS

Bilder säger mer än tusen ord men jag vill ändå skriva några rader till dig idag Jolie.

Min älskade stjärna. Min förstfödda. Min dotter. Mitt mirakel.

Så efterlängtad. Så magisk och overklig. För 10 år sedan vaknade jag av att vattnet gick och pappa körde mig till Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Efter flera timmars kämpande sjönk dina hjärtljud och det slutade med att jag sövdes ner och du kom ut i ett ur-akut snitt. Allt gick bra och du mådde prima, tack och lov. Med en mörk kalufs och den sötaste pussmunnen så hade du fångat mammas och pappas hjärta direkt. Du spenderade första timmarna med din pappa och ni har verkligen ett speciellt starkt band ni två. Så lika på så många vis ♥

Att få vara din mamma, att få hålla din hand och ta del av din underbara humor, ditt goda hjärta, dina kloka tankar och din energi. Du är envis som få. Stark. Glad. Fundersam. Påhittig. Pysslig. Driven. Empatisk. Kärleksfull. Omtänksam. Och har ett ganska hett temperament ; ) Du har lösningar för det mesta, kommer alltid med nya idéer och du är så oerhört kreativ och charmig!

För dig gör jag allt, och jag är så oerhört tacksam att du, min älskade Jolie, kom till oss för 10 år sedan. Jag var 25 år och hade längtat och väntat så på att få bli mamma. Och inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att jag skulle få en sådan vacker och underbar flicka till mitt hjärta.

Jag vet att du inte vill bli stor än. Det har varit många funderingar och även lite tårar de senaste dagarna. Du är så klok och alldeles för god, för ditt eget bästa ibland.  Men som jag sagt till dig. Du är alltid DU, oavsett ålder. Inget kommer förändras just nu utan fina saker sker när man är redo. Inte pga. en siffra. Varje dag är en gåva och idag ska vi fira extra mycket. 10 år på jorden, det är magiskt älskade Jolie och det har varit de bästa åren i mitt liv.

Jag älskar dig oändligt och för alltid kära dotter.

Alltid ♥

/Mamma

LOADING..