RED LIPS & BLONDE HAIR

Reklam för NordicFeel och innehåller annonslänkar

Red

Jag älskar röda läppar och tycker det är snyggt vardag som fest. Mina kids älskar när jag har röda läppar haha, de blir alltid extra glada : ) Jag har ju ett pågående samarbete med NordicFeel och får då själv välja vad jag vill testa och vad jag vill tipsa om. Eftersom skönhet är ett efterfrågat ämne här i bloggen så känns det jätteroligt! Jag kommer att tipsa om både gamla välanvända favoriter och nya guldkorn! Alla åsikter är mina egna till 100%. 

Detta läppstift är ett matt från Milani och det satt hela dagen utan att jag behövde bättra på. Det är även mjukgörande och färgen är exakt så som det ser ut i förpackningen. Riktigt klassiskt rött! Ett stort plus för priset på 95:- Jag tycker det slår både Chanel och Estée Lauders läppstift som annars är gamla favoriter.

Finns HÄR!

Processed with VSCO with a5 preset

Sedan måste jag tipsa om mina välanvända favoritprodukter för håret. Nu när jag har en kall nyans i håret är silverschampoo ett måste! Jag har fastnat för Löwengrip Care & Colors schampoo och conditioner som håller håret kallt och gör det även lent och mjukt. Drygt och räcker länge. Började använda dem i våras och tycker de är riktigt bra! Finns HÄR och HÄR.

En gång i veckan ungefär kör jag även på färgbomben från Revlon som vårdar håret och håller färgen kall. Finns i många olika nyanser och denna har jag använd i flera år. Grymt bra mellan frisörbesöken. Finns HÄR.

LOADING..