BUBBLIGT

 

La mig ute i solen en stund efter lunchen och svalkade mig med ett glas bubbel (Loka Crush Äpple, dra och bada så gott!) men smälte snabbt bort i värmen så njöt av svalkan inne medan jag jobbade vid datorn. Alltså det är mitten av maj och man är redan i världens sommar mode. Älskar det! Man får ju nypa sig i armen, känns overkligt på något vis.

Nu ska barnen in i duschen och sedan blir det läsläxor och kvällsmål. R är ute och kör motorcykel. Jag är alltid orolig när han gör det. Det känns inte bra i magen. Men det är hans dröm och han älskar det ♥

Vi tänkte sätta oss på verandan och dricka lite bubbel och äta ost & kex framför några avsnitt Robinson senare. En datenight mitt i veckan, det händer inte ofta. Kram/E

  1. Hej Engla!

    Jag undrar ibland hur du som är lite av en orolig själ hanterar när din man åker på larm som brandman? Har ingen anhörig som arbetar i ett ”riskyrke” men ibland kan jag känna för din oro (haha låter jättekonstigt) när han är iväg. Men detta kanske man blir van vid och inte tänker på? :)

  2. När du säger ”bubbel”, vad menar du då? Jag har trott att du avnjuter mängder av champagne. Men det kanske är andra drycker? 😂 obs! Helt oviktig fundering. Och menar det absolut inte som kritik. Utan BARA fånig nyfikenhet 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..