Idag inspelning av nya hemliga… 🎥🌟

24 mars 2017 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Fullt ös från start idag! (Som hela veckan varit…). Idag började jag med att inspirationstala om digitala trender för Bonnier Tidskrifters marknadsavdelning. Så kul! Sen blev det inspelning av ett nytt spännande projekt. 

Såhär fint har vi det uppe på Creative Space, på Bonnier Tidskrifters våning 6. Självklart fastnade dagens tv-team för detta. 

Och bakom kameran idag stod ingen mindre än Kjell Eriksson, som jag har stött på en hel del i SVT Gomorron Sverige genom åren. Här är han:


Vad det är för hemligt projekt? Mja, kan ju säga att det har med sociala medier att göra och en eller två av våra största digitala trender just nu.

Kan berätta mer inom kort. Stay tuned!

Efter det här hann vi med ett gäng möten till. Med trafikchef Calle Grape, webbanalytiker Sanna Karlsson, vår e-learninggrupp med vår ansvarige redaktör Desiree Wahren. Och apropå e-learning:

Du har väl inte missat våra grymma webbkurser? 

Kolla in flera inspirerande kurser här:

Allt om trädgårds trädgårdskurs Trädgård för nybörjare, eller Odla i låda och pallkrage eller exempelvis Stora frökursen – för dig som vill odla frö

Eller ToppHälsas Gå ner i vikt snabbt med Pamela Andersson. 

Eller Sköna hems webbkurs Lär dig lyckas med ditt färgval, bara för att ge några riktigt härliga exempel. Här finns fler inredningskurser från Sköna hem

In och upptäck bums! 

Kram på er!