Trafikrekord för Bonnier Tidskrifter! 💥

Det är underbart att jobba med journalistik.  Ibland känns det extra viktigt – som den här veckan, när kampanjer som #intesåkonstigt och #ägnatten gjorde skillnad och engagerade hundratusentals människor i vårt land.

Aldrig tidigare har Bonnier Tidskrifters journalistik engagerat så mycket. Veckan som gick krossade vi vårt tidigare sidvisningsrekord: Fler än 13,9 miljoner sidvisningar blev det, veckan som gick. Det är all time high! Och roligast av allt – att det var så viktigt journalistik som engagerade läsarna. Här är bästa digitala medier-redaktionen samlad för att fira.Vad som engagerade extra mycket?
Ja, mamas viktiga kampanj #intesåkonstigt tillsammans med stjärnbloggaren Elaine Eksvärd. Läs! 

Här berättar Elaine om att det här med funktionsvariationer inte är så konstigt. Och amelias viktiga satsning: #ägnatten – som jag ju skrivit om tidigare här, engagerade också massor. Läs fler artiklar i ämnet här – om Sifoundersökningen som visar att kvinnor i Sverige känner sig mer otrygga än någonsin. 
Dessutom var det många som följde Teknikens världs bevakning av nya Volvon.

Det är en ynnest att få jobba tillsammans med så många starka varumärken, journalister, influencers och inte minst utvecklare – som ser till att vi kan förmedla allt vårt berättande till er – våra besökare. 

Och psssst! Vill du bli en i vårt härliga gäng? Vi söker mer grymma medarbetare! 

Just nu söker vi backendutvecklare, frontendutvecklare, fullstackutvecklare, scrummaster, it-ansvarig… och två tjänster som ännu inte ens kommit upp på vår sida: en kommersiell webbredaktör och en SEO-expert. 

Om du är den perfekta personen för någon av de två sistnämnda tjänsterna, eller vill veta mer om dem, maila direkt till vår riktigt vassa trafikchef & produktägare, Carl Grape på carl.grape@bt.bonnier.se.

Är du utvecklare och vill jobba med oss, maila produktchef Gabriel Sjölund på gabriel.sjolund@bt.bonnier.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..