Trafikrekord för Bonnier Tidskrifter! đŸ’„

15 mars 2017 Skriv en kommentar
Okategoriserade

Det Ă€r underbart att jobba med journalistik.  Ibland kĂ€nns det extra viktigt – som den hĂ€r veckan, nĂ€r kampanjer som #intesĂ„konstigt och #Ă€gnatten gjorde skillnad och engagerade hundratusentals mĂ€nniskor i vĂ„rt land.

Aldrig tidigare har Bonnier Tidskrifters journalistik engagerat sĂ„ mycket. Veckan som gick krossade vi vĂ„rt tidigare sidvisningsrekord: Fler Ă€n 13,9 miljoner sidvisningar blev det, veckan som gick. Det Ă€r all time high! Och roligast av allt – att det var sĂ„ viktigt journalistik som engagerade lĂ€sarna. HĂ€r Ă€r bĂ€sta digitala medier-redaktionen samlad för att fira.Vad som engagerade extra mycket?
Ja, mamas viktiga kampanj #intesĂ„konstigt tillsammans med stjĂ€rnbloggaren Elaine EksvĂ€rd. LĂ€s! 

HĂ€r berĂ€ttar Elaine om att det hĂ€r med funktionsvariationer inte Ă€r sĂ„ konstigt. Och amelias viktiga satsning: #Ă€gnatten – som jag ju skrivit om tidigare hĂ€r, engagerade ocksĂ„ massor. LĂ€s fler artiklar i Ă€mnet hĂ€r – om Sifoundersökningen som visar att kvinnor i Sverige kĂ€nner sig mer otrygga Ă€n nĂ„gonsin. 
Dessutom var det mÄnga som följde Teknikens vÀrlds bevakning av nya Volvon.

Det Ă€r en ynnest att fĂ„ jobba tillsammans med sĂ„ mĂ„nga starka varumĂ€rken, journalister, influencers och inte minst utvecklare – som ser till att vi kan förmedla allt vĂ„rt berĂ€ttande till er – vĂ„ra besökare. 

Och psssst! Vill du bli en i vĂ„rt hĂ€rliga gĂ€ng? Vi söker mer grymma medarbetare! 

Just nu söker vi backendutvecklare, frontendutvecklare, fullstackutvecklare, scrummaster, it-ansvarig… och tvĂ„ tjĂ€nster som Ă€nnu inte ens kommit upp pĂ„ vĂ„r sida: en kommersiell webbredaktör och en SEO-expert. 

Om du Àr den perfekta personen för nÄgon av de tvÄ sistnÀmnda tjÀnsterna, eller vill veta mer om dem, maila direkt till vÄr riktigt vassa trafikchef & produktÀgare, Carl Grape pÄ carl.grape@bt.bonnier.se.

Är du utvecklare och vill jobba med oss, maila produktchef Gabriel Sjölund pĂ„ gabriel.sjolund@bt.bonnier.se

Skriv en kommentar