Måndagsmiddag på 10 minuter

Annonsen laddas.

PASTA MED TOMATSÅS5Pasta med hemgjord tomatsås. Lite riven parmesan on top. Så galet enkelt och ljuvligt gott. Skönt med en middag som är klar på under en kvart såhär en stressig måndag.

Hitta mitt recept på tomatsås här.  

Sjukstuga

Annonsen laddas.

Hej på er, goda vänner!
Hoppas att ni alla mår bra?

Jag mår äntligen lite bättre. Har legat i soffan precis hela veckan. Inte orkat göra mer än att svara på ett par mail. Det har varit så frustrerande. Länge sedan jag var såhär pass dålig. Min sambo fick hjälpa mig när jag skulle gå in på toa, och ändå fick jag pausa och lägga mig på golvet två gånger för att inte svimma. Ja, ni som vet ni vet. Hög feber och inflammationer i kroppen är inge roligt alls. Men nu är jag som sagt på bättringsvägen. Tar det lugnt ett par dagar till, men kan åtminstone blogga på som vanligt nu. Har saknat det, och ER!

Om ni vill göra något mumsigt och enkelt till kvällens fika så rekommenderar jag mina Kärleksspett. Så galet gott! ↓

IMG_0665Recept här.

Ha nu en fin kväll! Vi hörs imorgon igen. Kram ♥

Popcorndagen

Idag är det Popcorndagen. Hur fantastiskt är inte det egentligen? Jag har bakat med popcorn många gånger och varje gång har jag blivit lika glad över resultatet. Salt och sött är en himmelsk kombination. Här nedan tipsar jag om mina tre popcornfavoriter!

Annonsen laddas.

Kladdkaka med salta kolapopcorn

Chokladbollar med popcorn

nutellapopcorn2Nutellapopcorn

Vad ska ni göra idag för att fira popcornet lite extra? Kanske poppa en påse och mysa framför en bra film till kvällen med familjen? För mig får popcornfirandet faktiskt vänta. Med influensa så får jag vara glad om jag får i mig ett glas med vatten till kvällen..

Ha en toppenfin dag! Kram ♥