Jobbar med hemligt projekt

25 april 2017 1 kommentar
Vardag

Hej på er mina vänner! Hur mår ni?

Jag kom hem från en jobbresa igår. Söndag-måndag har jag varit i Stockholm på ett sådant där hemligt uppdrag, ni vet. Sådant som jag inte riktigt ännu får berätta för er om. Men snart. SNART får ni veta! Ni kommer älska det! Och grejen är att vi har jobbat på detta projekt länge nu, och igår blev en stor del av arbetet färdigt. Känns både sorgligt och fantastiskt.


I denna fantastiska studio befinner jag mig när jag är på dessa jobb. Jag får så mycket inspiration av fotografen som ni ser i bakgrunden där. Kan knappt vänta innan jag ska sätta igång och fota dagens jobb här hemma. :)

This is where the magic happens..

Och pappa som är med också. Han agerar förste diskare (ja, trots diskmaskin) och provsmakare. Han utför ett mycket bra arbete! Speciellt när det kommer till provsmakningen.. ;-)

 

Nu är jag åter hemma och ska jobba med bloggen idag. Jag ska ut på långpromenad med hundarna i regnet först. Sedan ska jag sätta igång i köket. Och ikväll ska jag packa hela kvällen. Vi flyttar på tisdag och vi har inte börjat packa än, och så är vi bortresta fre-sön. Det vi har gjort är att vi sålt vår soffa (VARFÖR så tidigt??) då vi har köpt en ny till huset nere på Gotland. Så, lite har vi ju ändå börjat förbereda inför flytten.. Eller?