Nyttig Glass – Snabbt och enkelt

Nyttig Glass
För ett par dagar sedan så bad jag er att skriva vad ni önskade att se mer av här på bloggen. Ni var många som skrev nyttigare alternativ till mina godsaker. Och något ni kanske inte vet är att jag faktiskt nästan bara äter nyttigt. Jag äter ju sällan mina egna bakverk, smakar endast men inte mer än så. Och jag föredrar allra helst god mat om jag får välja. Annars något lite mer lättsamt än en söt kaka eller tårtbit. Men jag älskar även att fika, bara inte så ofta. Vill gärna mumsa på något varje dag, och då är det ju en fördel om det även är lite nyttigare. Som glass till exempel. Jag är ett glassmonster av rang. Älskar glass! Och allra helst isglass eller min nyttiga glass. Därför tänkte jag idag dela med mig av min goda, nyttiga glass som jag delat så många gånger tidigare. :-)

Nyttig glass, 2 port:

Ingredienser:
2 frysta bananer i skivor
2 dl frysta bär av valfri sort (jag blandar jordgubbar & hallon)

Gör så här:
Låt banan och bär tina ett par minuter i rumstemperatur.
Mixa sedan ihop banan och bär i din blender till en klumpfri glassmet.
Servera direkt.

Glöm inte att kika på filmen när jag gör en denna glass. ♥

Fler glassrecept:
Isglass – Jordgubb & Citron

Isglass – Mojito
Isglass – Ingefära och Citron (förkylningsglass)
Isglass – Kiwi och Lime
Mjukglass – Choklad
Mjukglass – Passionsfrukt
Mjukglass – Blåbär

  1. Godmorgon.
    Vad gör du med allt du bakar om du inte äter upp det själv? Vem gör det istället? Det är en sån där fråga som jag funderar på även när det gäller matprgrm: ”Hela Sverige/Kändissverige bakar”, ”Mästerkocken”, ”Dessertmästarna” m.fl. Vem äter upp allt det som lagas?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..