Ischoklad med Apelsin

God morgon! ♥
Vilken stressig morgon det blev.
Fick ett samtal och måste nu åka iväg.
Och med mig har jag väledens godaste Ischoklad.
En ischoklad som bara smälter i munnen.
Jag som fullkomligt avskyr Ischokladen en köper i affären är däremot helt galen i min egen variant.
Så gudomligt god!
Tänkte att jag skulle hinna dela med mig av receptet på min bästa Ischoklad innan jag åker.

IMG_9622
Denna är enkel att göra, kräver endast 3 ingredienser och knappt någon tid alls.
Det är ett sådant tacksamt julgodis att göra då det inte kräver någonting alls nästan.
Däremot får du världens godaste ischoklad tillbaka, om man säger så.. ;-)

IMG_9636
Nu har denna inte stelnat helt märkte jag när jag skulle ta bort formen.
Men står de i kylskåpet en stund så blir de hårda och fastnar då inte det minsta i formen.

Ischoklad med Apelsin, 20 st:
125 g Mörk Choklad, 70%
50 g Kokosfett
1 Apelsin, rivet skal

Gör så här:
Smält chokladen med kokosfettet på låg värme över ett vattenbad.
Riv ner apelsinskalet och rör om ordentligt.
Häll upp i ischokladformar och ställ i kylskåpet för att stelna.
Förvaras i en burk med lock i kylskåpet.
Går utmärkt att frysa in.

IMG_9623

Glöm inte att följa mig på Facebook & Instagram.

LYCKA TILL! ♥

LOADING..