After eight- fudge på 3 ingredienser

26 november 2016 13 kommentarer
Godis / Julbak

Hej fina! Mår ni bra? Haft en fin dag? Jag mår super! Är så glad för livet idag. Att jag får må bra och vakna upp och känna spänning inför varje ny dag. Att jag har ett jobb som jag älskar så. Att mina nära och kära är friska och krya. Och att jag har en fantastiskt god after eight- fudge på ett fat framför mig vilket betyder att jag kan mumsa hur mycket jag vill. Jag har redan ätit 4 bitar. Min after eight- fudge är SÅ god. Ni måste prova. Endast 3 ingredienser krävs!

after-eight-fudge6
Ni vet min Chokladfudge på 2 ingredienser? Det är den jag gjort här och adderat after eight. Jag älskar ju after eight och allt med mint, så denna klättrade högt upp på min favvolista med fudge.

after-eight-fudge4
Här kan ni se hur len denna fudge blir. Det är nästan overkligt. Att försöka jämföra köpt fudge med denna hemgjorda är inte lönt. Det går inte. Jag har bjudit många vänner på min enkla fudge och de har sagt ”men WOW! Jag som inte ens gillar fudge”.. Jag gillar inte heller köpt fudge, men älskar hemgjord!

After eight- fudge, 20 bitar:
250 g mörk choklad
150 g after eight
1 burk kondenserad, sötad mjölk

Börja med att smälta chokladen i en värmetålig bunke, antingen i micro eller över vattenbad.
Rör ner after eight tills allt smält ordentligt.
Tillsätt kondenserad mjölk och rör ihop en tjock massa.
Bred ut i en bakpapperklädd form, ca. 15×20 cm.
Låt svalna i kyl 30 minuter och skär sedan i jämnstora bitar.
Förvara i en tätslutande burk med lock i kylskåpet eller skafferiet.

after-eight-fudge5
Mums! Nu får jag ta en sista bit innan sambon är klar med maten.. Kram på er! Ha en fin kväll. ♥

Fler recept på fudge:
Mjölkchokladfudge
Vaniljfudge med skumtomtar
Chokladfudge på 2 ingredienser
Varm choklad- fudge
Nutellafudge på 2 ingredienser