Centerfudge på 3 ingredienser

01 december 2016 18 kommentarer
Godis / Julbak

Hej hjärtan!
TACK till er alla som kommenterat och mailat angående mitt inlägg på instagram igår. Ni är så fina allihopa. ♥

Jag är på språng nu, ska ut och shoppa lite julklappar och köpa ved. Sedan ska jag bjuda ut min sjuke sambo på hamburgerlunch. Eller det blir nog så att jag får köpa hem mat åt honom. Yrseln ger inte med sig riktigt. Stackarn! Tur för honom att jag har bakat Centerfudge som han kan mumsa på. Det är min Chokladfudge som görs på 2 ingredienser som jag använt som bas här. Sedan har jag tryckt ner ett gäng centerbitar och låtit fudgen stelna. Resultatet blev SÅ bra. Detta är just nu min favoritfudge. Endast 3 ingredienser krävs för att göra denna ljuvliga fudge.

centerfudge-pa-3-ingredienser2
Jag menar.. Kolla? Ser inte detta ljuvligt gott ut så vet jag inte vad.

centerfudge-pa-3-ingredienser10 

Centerfudge på 3 ingredienser, 20 bitar:
1 burk Kondenserad, sötad mjölk
350 g Choklad, minst 55% kakao (annars stelnar inte fudgen)
20 Centerbitar

Smält chokladen i en värmetålig bunke i micro eller över vattenbad.
Rör ner den kondenserade mjölken och tryck sedan ut smeten i en bakpappersklädd form.
Tryck ner centerbitarna med jämna mellanrum.
Kyl i 30 minuter. Skär sedan i rutor.
Förvaras i en tätslutande burk med lock i kyl, går utmärkt att frysa.

centerfudge-pa-3-ingredienser9
Hoppas att det smakar! :-)

Fler recept på fudge:
Mjölkchokladfudge
Vaniljfudge med skumtomtar
Chokladfudge på 2 ingredienser
Varm choklad- fudge
Nutellafudge på 2 ingredienser
After eight- fudge på 3 ingredienser