Baka med Rabarber

17 maj 2017 Skriv en kommentar
Tips

ÖIMG_0518Rabarber, finns där något godare på våren? Jag älskar Rabarber och kan inte vänta tills när jag får gräva ner egna plantor i vår trädgård. Fram tills dess får jag nöja mig med att blicka tillbaka i arkivet här på bloggen. Jag vet att många av er har egna raberberplantor och kanske söker tips på något gott att baka med just Rabarber? Här nedan kommer mina favoriter!

 

HEMKOKT RABARBERSAFT  Rabarbersaft som är underbart len och så himla god

JORDGUBBSSMOOTHIE MED RABARBERRabarber- och jordgubbssmoothie

RABARBERMARMELADRabarbermarmelad

RABARBERBRÖD1Rabarberbröd

IMG_5510Rabarberisglass

IMG_5145Choklad- och Rabarbercobbler

KOLASÅS MED RABARBERRabarberkola – som en härlig kolasås med smak av rabarber

RABARBER SMULPAJ6Rabarberpaj med mycket smuldeg

Vad gör du helst med dina rabarber? :-) 

Hoppas att ni fick lite inspo här när det kommer till Rabarber-recept. Ha en toppenfin onsdag! Kram ♥