Baka med Rabarber

ÖIMG_0518
Rabarber, finns där något godare på våren? Jag älskar Rabarber och kan inte vänta tills när jag får gräva ner egna plantor i vår trädgård. Fram tills dess får jag nöja mig med att blicka tillbaka i arkivet här på bloggen. Jag vet att många av er har egna raberberplantor och kanske söker tips på något gott att baka med just Rabarber? Här nedan kommer mina favoriter!

 

HEMKOKT RABARBERSAFT
  Rabarbersaft som är underbart len och så himla god

JORDGUBBSSMOOTHIE MED RABARBER
Rabarber- och jordgubbssmoothie

RABARBERMARMELAD
Rabarbermarmelad

RABARBERBRÖD1
Rabarberbröd

IMG_5510
Rabarberisglass

IMG_5145
Choklad- och Rabarbercobbler

KOLASÅS MED RABARBER
Rabarberkola – som en härlig kolasås med smak av rabarber

RABARBER SMULPAJ6
Rabarberpaj med mycket smuldeg

Vad gör du helst med dina rabarber? :-) 

Hoppas att ni fick lite inspo här när det kommer till Rabarber-recept. Ha en toppenfin onsdag! Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..