Mitt sista inlägg här.

Annonsen laddas.

Det här blir mitt sista inlägg här på amelia.
Tack snälla Ni för allt läsande, alla kommentarer och allt intresse.

Framöver finns jag här:
www.gabriellaivansson.com

Gabriella

Den närmaste tiden.

Annonsen laddas.

 

De av Er som följt mig vet att det har varit skakigt senaste tiden och att jag inte mår bra. Så därför väljer jag bort allt annat för en tid nu och fokuserar på mig, kommande babyn och mina småkillar hemma.

Gabriella

Morningglory

Annonsen laddas.

Godmorgon från Lydmar hotell. Vacker höstmorgon!

20121014-084257.jpg20121014-084309.jpg

 

20121014-084322.jpg

Stockholmsweekend.

Annonsen laddas.

 

 

 

Ja, så här ser det ut i mitt sovrum, när jag ska packa. EN ENDA RÖRA – och den här röran är dock arrangerad för att  jag skulle kunna ta bilder och visa er.

Och nej, jag har normalt inte rosor i min säng, men det blev finare bilder med dem i och jag tyckte det var lite för mycket svart och vitt bland mina klädval, så jag slängde dit lite rosa. Vad ska tas med och vad får stanna?

Middag med svärföräldrar, lunch, drink och middag – Sturehof, Lydmar och Niklas med fina vänner. Och jag ser så mycket fram emot att ses så jag hoppas att det blir av och att jag inte behöver stanna på rummet – å andra sidan, om vi ska vara överpositiva – jag kommer kräkas flott!

Jag har bara med mig 1/3 av min garderob till vårt hyrhus, för resten kommer det dröja länge innan jag kommer att komma i och använda igen, så det fick packas och stuvas undan, kanske tills nästa vår, eller höst. det här är min sista mammaledighet och här ska det njutas in i det sista. Och inte viktstressas.

Det ska snusas, gosas och mysas med ålder 0, 2 och 5 – de äldre är dessutom hemma måndagar och fredagar och på förskolan med kompisar endast 15 timmar, så här gäller det att ha en arsenal av saker att göra… Och framöver ska det dessutom njutas i ett hus precis anpassat för alla oss. Jag kommer aldrig att vilja åka hemifrån.

Men först ska vi alltså till Stockholm, jag har varit och hämtat intyg för att få flyga och idag skall det packas, för tre personer som vanligt – för den fjärde i vår familj kommer inslirandes 5 minuter innan vi skall åka, lägger ner några prydligt vikta fina tröjor och skjortor i sin fina weekendbag och slänger upp sina nycklar i luften och säger:

” – Då drar vi då!”

Så det gör vi. Jag återkommer under helgen med vad som ur detta kaos fick följa med… Skön fredag!

My tip of the day.

Annonsen laddas.

 

Men åh, snacka om besvikelse när jag insåg att jag tagit fel datum på ”Berg flyttar in” – den här gången hos Dolph, den 17 oktober skulle det ju vara. Och ”Bonde söker fru” såg jag för första gången igår – vill tilläggas att jag satt bakom ”skämskudde” – vad är det med det där att jag inte kan se på andra människor, som jag tycker gör bort sig – utan att skämmas eller tycka att det är pinsamt för deras skull? Det är ju deras sak vad de vill säga och göra – varför skäms jag?

Jag har alltid varit så, min syster fick ropa när sekvenser på TV var över för att jag inte kunde kolla utan var tvungen att lämna rummet. Jag är alltid sjukt snabb på att erbjuda mig att fixa kvällste när de dyker upp, de där situationerna.

Jobbigt kan det också vara när man inte är bekväm med någon kroppsdel och vill kunna dölja den men trots det inte se ut som ett tält – några har sin bakdel, några överarmar, några putande mage och några lyckliga är bara nöjda med det som är. Och de kan ju använda sig av alla nedan plagg då.

Vad jag menar är, tex om man nu vill dölja bakdel men ändå tycker att man har snygga lår och ben, och vill framhäva dem, så är det ju inte optimalt att sätta på sig en tunika ner till knäna både fram och bak. Kanske vill man dessutom markera sin midja med kort insvängd kavaj.

Här är några som jag tycker är både fina, praktiska, rockiga och coola – kanske något kan falla någon i smaken.
Så from me to you –My tip of the day!

För de som vill dölja bakdel eller inte vill fokusera just på den. Den här kan du även sätta en figursydd KORT kavaj ovanpå för att markera smalare midja – H&M. Den här döljer både bak och mage H&M. Denna sätter fokus på annat än stor byst och mage, La Redoute.

Den här fokuserar och markerar axlar och breddar dem, perfekt för axelvaddar om du vill bygga på smala axlar, MANGO. Påklädd men transparent avklädd, tacksam för en snygg BH, MANGO. Visar axlar, armar och markerar din midja men du kan ändå slippa att hålla in magen, ZARA.

Fokus på ett snyggt dekolletage och döljer bakdel, som en tunnare smokingkavaj ZARA. Sober och påklädd, men ändå elegant och sexig och tar fokus från mage, ZARA. Här kan du visa och markera en snygg bakdel och ta bort fokus från dina överarmar och mage, LINDEX.