It’s one more boy…

 

I dag har vi gjort ultraljud och i december får vi en pojke till om allt går som det ska – alla fingrar och tår verkade vara på plats och vi är så glada!

Jag trodde på en liten kille till och tycker det skall bli jätteskoj med en trojka av boys här hemma framöver – men det hade varit exakt lika kul med en liten tjej. Bara de är friska – 42 år fyllda ökar ju riskerna självklart men den oron tar vi då, i sådana fall. Nu ska jag bara njuta!

Och fundera på namn! Någon som har något förslag? Alla förslag emottages glatt! Vi har kört fast.

Och så gör vi ett snabbt kast och övergår till dagens outfit!

Igår var jag och väninnan på stan, hon gled fram som en gasell – modell-lik, lång, spinkig och as-snygg – och på höga klackar. Chubby (dvs jag) försökte småspringa bredvid för att hålla jämna steg – i platta mockasiner. Och kände mig som kusinen från landet med min mage och framåtlutande gång. Självklart hade väninnan som alltid en väl sammansatt outfit – och jättefina väldigt korta stövletter. De gav mig en idé.

Jag har ett par fina stövlar i mocka som jag aldrig använder – för att de konstant irriterar mig med att kasa ner på vaden – så jag klippte av dem.

Idag har jag ett par jättefina stövletter, jag med! Till det fick det blir stora jeans från H&M, linne Abercrombie & Fitch, ärmlös hood från Carlings och gammal kavaj från J Lindeberg – och så en dito (gammal) fransväska från Zara.

Skön onsdag – vi har den i ösregn!

    1. Jen, de är fina allihop, det är så svårt, man vill ju gärna att det ska klinga ihop med Alec & jack, men det känns en smula svårare med nr 3. Och ja, det är superkul att det blir en vilding till, jag hoppas vi ses snart! Hälsa gänget och så hörs vi i nästa vecka när vi är hemma igen! Kram

  1. Elliot tycker jag är fint, Theo, Billy, o Benjamin gillar jag oxå… Va har ni för namnförslag själva?
    Trevlig sommar!

    1. LoLo, vi är inne på nåt kort, hårt och med c i som fr de andra två – inte helt lätt dock. Jag tycker om Dante, Fredrik gillar Fred, Alec vill Lenny, ja, du fattar själv – det här kan bli långdraget – som tur är har vi några månader på oss..

  2. Grattis! Då blir det säkert en liten cooling som hänger på brorsorna. Finaste namnet är ju självklart Harry! Annars är ju Frank coolt, nära oss bor två bröder som heter Frank och Jack…

  3. Åh, det finns så många fina pojknamn! Mina favoriter är David och Jack. Men jag önskar jag hade italienskt påbrå för Sandro, Alessio, Antonio är så fina namn!

  4. Grattis till ”boy-beskedet”! Visst är det smart att klippa av de ratade stövlar man har hemma, så har även jag gjort ngra gånger, dock glömde jag en gång i min iver att dra ner dragkedjan…med påföljd att när mina fina & ”nya” stövletter var klara fanns ingen stänggrej att öppna el stänga dragkedjan med…hjärnsläpp & inte så smart, jag vet, bjuder på det;) Ha d fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..