GE MIG HÖST!

Ja, ja, jag vet – vi har precis fått sommar och riktig värme – är hon fullkomligt spritt språngande galen! So may be it – men jag är också spritt språngande galen i stövlar! Och i hösten. Jag älskar hösten. Och allt som kommer med den. Klar hög luft, vackra färger, prasslande löv, krispiga morgnar, mörka kvällar, polotröjor, halsdukar, doftande skinnhandskar och så stövlarna.

Nu har vi hittat vårt boende för det närmaste 6-8 månaderna då huset delvis rivs, delvis renoveras och det mesta skall bytas och göras om – det kommer bli en annorlunda höst för oss alla – i ett nytt hus, i väntan på vårt gamla som blir nytt, med en större och större  jag, med Fredrik hemma till middag varje kväll, det är vi verkligen inte bortskämda med och sen i december, kommer det en till familjemedlem. Allt känns spännande. Precis som det gör varje höst – lite förväntansfullt – lite nytt.

Här är det en fullkomligt ljuvlig morgon, havet ligger stilla och blankt – lika blankt som ett par nyputsade ridstövlar, faktiskt – solen skiner och jag har 2, för stunden morgontrötta och lugna pojkar – (en spelar något där man fångar dödskallehuvuden och en låter som en hund varje gång Scooby Doo dyker på i rutan) – men det innebär att jag får en liten stund för mig själv med rykande varmt kaffe och Damernas Värld – den här gången och – VILKA BILDER från höstens visningar.

Glossiga, blanka, vackra och mycket inspirerande – jag kan se mig själv (nja, kanske får det vänta, svullna elefantfötter och ett gäng extra kilon kan sätta stopp för modefablessen för ett tag, men då kommer jag igen till jul), i stickat, läder och långa rockar – allt ackompanjerat med ridstövlarna. Höga, välputsade, blanka och militärinfluerande.

Nu behöver man inte alls ha inhandla dessa vackra och extremt dyra från Acne för 6000:-.
Det finns andra vägar att gå – jag hittar massor av fina på Tradera till en spottstyver, besök Blocket, Tradera, Häst & Hundbutiker, Second Hand och Vintage eller kolla med Byt & Köpbutiken i kvarteret för ett par ingångna, nötta och perfekta ridstövlar eller jodpurs.

Och Ni som rider – borsta av leran och sätt dem till vadsom! Skira klänningen, dressade kjolen, kostymbyxan, slimmade byxan, jeans…

Och tills dess – skön sommar i värmen – idag hänger vi på stranden!

Dessa fina Fellini’s ligger just nu med högsta bud på Tradera för 311:-

Alla dessa bilderna lånade jag från DV’s senaste nummer.

Acne’s för ca 6000:- (ovan)

Priset på dessa nedan vågar jag inte ens spekulera om,
men snygga är de och det kommer att massproduceras i billigare varianter.

  1. Är oxå så sugen på stövlar igen, skoaffärerna här i GBG tycks dock inte riktigt ha greppat den grejen alls än, för jag har spanat runt & även om det är lite tidigt så har ju en hel del inför hösten kommit in redan, dock inte mkt stövlar att tala om, bara Primeboots och likn. Får bli Tradera el Ask (f.ö bästa sko affären i Sverige, rekommenderas vid ett ev GBG besök) Håller med till fullo om hösten-men först lite sommar till;) Ha d fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..