Säker Fetish.

 

Nä, vi ska inte tala om sexuella läggningar idag. Jag vill bara visa mina nya fina skor från MANGO – de heter Fetish. Och jag har sökt efter dem länge. De är extra roliga just nu eftersom det mer och mer blir mer tältliknande plagg upptill och då är det roligt att sätta något smäckert och vackert nertill – att avväga siluetten.

Stort upp och nertill blir stort hela vägen, så gillar du ”baggy” och luftiga tröjor eller byxor, så försöka att väga av med en något smalare siluett åt andra hållet. Eller som i mitt fall som nu VILL bära stort uppe och nere och hela vägen – då är det snyggt med fina skor till.

Vissa klackar har ju en tendens till att känns ostadiga och vingliga och vissa känns som det svajjar inåt eller inte skall hålla. Klackar sitter ofta bara på en skruv. Och kan gänga ur. Ganska enastående ändå att dessa skor kan hålla så många kilo som de gör på en skruv, eller hur.

För många år sedan arbetade jag som sekreterare på Öhman Fondkommission, alltid på höga klackar på mjuka heltäckningsmattor. Just denna dag hade jag mina vackra röda mockastövlar med VÄLDIGT HÖGA klackar och som alltid, (driven by a sense of urgency), bråttom, bråttom rundar jag receptionsdisken och… SMACK! Klacken gick rakt av på mitten! Där låg jag i en hög. Och de fina röda gick inte att rädda.

Jag har ett tips för er som vill behålla älsklingsskorna intakta, inte vill riskera benbrott eller undvika pinsamma vurpor. SÄKRA UPP KLACKEN. Jag hade en fantastisk skomakare i Stockholm, i Hötorgets T-bana som ”lästade” mina skor och stövlar, sågade av mina klackar och fixade till alla mina önskemål.

Han säkrade också upp mina klackar genom att ta en böjd stålskena som han med 2 skruvar fäste under sulan och sedan fäste fast klacken i – gissa om jag stod säkert…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..