What’s the use…

… med tidig powerwalk, om man nu som jag och Fredrik denna morgon promenerar rakt till KAKboden för jättekasse med nybakat bröd?

Promenaden i sig är ju jätteskön och toppen för prat mellan vuxna utan att bli avbruten vart 5:e ord – men förbränning blir lika med noll och på plus uppåt om man nu dessutom (som jag) trycker i sig 2 stora frallor som belöning…

Lunch på Per i Viken korv med bröd och så fika på Flickorna Lundgren på eftermiddagen – det där med att man ska äta för två, har jag HELT tagit fasta på. Men det är visst bara en ostskiva man ska lägga på per dag – och den osten ligger i lä…

Alla plagg har liksom ”krympt” på kroppen – bröst väller ut framåt och under armarna, bh:ar har fått åka, fram med stadiga sportvarianter med extra stöd, rumpa väller ut bakåt och nedåt, SPANX kanske vore nåt, lovehandles och midja väller ut på alla bredder och allt skär in överallt och tenderar till kassler-känsla. Även Fredriks tröjor är för små, jag känner mig som Sven Melander i Sällskapsresan.

Just nu önskar jag att jag kom i dessa vackra plagg från Cover i snyggt leopardprint. Och efter en liknande sandstrand, sol och värme…

 

Bild plåtad ur FEMINA

”Cover skapades av Katarina Zablocki efter att hon vunnit Show Up Fashion award 2010 med sitt bidrag ”Draped elegante”. Cover är dressat och feminint på ett avslappnat vis. Asymmetri, draperingar och mix av material är kännetecken. Inspirationen kommer allt från arkitektur till små ting i vardagen, som en gardins drapering eller vecken på en servett. Katarina Zablocki har en konstruktionsskräddar examen från skolan DTTA i Köpenhamn och har sedan dess jobbat både som frilans designer och designer för olika företag i Sverige i flera år.”

 Bild lånad från BOOTZ

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..