Gilla eller ogilla på den här?

Dessa bilder är från Max Maras visningar för hösten. Avklippta svarta hundbajspåsar, svarta diskhandskar utan handsken, sista biten av det man klippte av för att göra läderbrallan till skinnshorts förra säsongen (jag kommer visserligen att använda mina detta år igen, när jag kommer i dem), S/M-varning? Är det gilla eller ogilla på det här?

Jag vet verkligen inte. Kanske i en cool storstad som NY eller Paris, här i Höganäs skulle jag nog känna mig en smula malplacé. Som om jag glömt byxorna eller kjolen, eller nåt? Och om man nu fryser och vill ha någon typ av benvärmare, väljer man inte något gossigare eller mjukare då? Eller varför inte strumpbyxor eller stayup’s som i alla fall gör någon nytta?

Jag vet verkligen inte. Jag tycker det är både coolt och märkligt. Jag har inte bestämt mig. Vad tycker ni?

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..