”Summer lovin” happens so fast…

 

Så, då var jag såld. Kär. Förälskad. Betuttad. Habegär. Lust. Åtrå. Jag bara föll handlöst. Det finns inget att göra. Likt Kirsten Stewart när hon svek Rob Pattison. Bara tappat all kontroll och bara måste ha! Och det känns faktiskt nästan så att jag överväger att göra slut med mina Acne Pistol Boots. Jag älskar ASH’s boots.

Spana in den välvda rundningen runt vaden, (toppen för de med större vader), den grymma sulan, den fantastiska rundningen på tåhättan, den PERFEKTA höjden – inte för hög, inte för kort. Ja, check out my new babes! Nja, inte mina då ännu, men jag vill ha dem. I so wish!

Och till vad? Jo, det ska jag tala om. Skinny jeans, baggy jeans, lång trikåklänning, kort klänning, munkbrallorna, kostymen, manchesterjeansen, haremsbrallorna, jumpsuiten, kjolen. Got the grip?

Ett fantastiskt komplement till höstens ridstövlar av grövre variant. Lite samma stuk som Pistolbootsen, Balmoral från Hunter – samma rundade siluett för vaden. Kolla även in Acne’s nya Parker Black om du vill ha ridstövel. Dessa boots är ju alla dyra men det kommer snart att dyka upp likande och billigare varianter på dessa och glöm inte att titta på vintage & säljsajter, andra köper fel storlek eller ångrar sig – det kan du profitera på.

Imorgon ska jag ta med er in i mitt badrum,..

Dessa finns bl a hos Butiken i Höganäs, där du kan handla online.
Nedan följer Hunter Balmoral i gummi, Acne Pistol Boots i läder och även deras senaste ridstövelvariant i lack, Parker Black.


LOADING..