”Die Hard-Feeling” på det…

 

Första morgonen på egen hand igen, man försvunnen, nja, riktigt så illa är det inte, men man ur huse. Och killarna på dagis igen, då krävs det lite planering om inte morgonen skall liknas vid Die Hard 1,2,3,4 osv. Mina killar har sina morgonrutiner, precis som jag och de ruckas inte på i onödan. Så, kvällen innan, är kläder framplockade och valda av den äldre – den yngre får haka på samma koncept.

Innanför ytterdörren är ryggsäckar packade, frukt framlagd  tillsammans med gympadojjor och kepsar. Mammas väska packad och riggad med det som jag behöver för dagen, vilket är en hel del…  Hey, I’m a complicated woman, what can I say…

Hemnycklar, bilnycklar, trasigt däck till cykelhandlarn, brev som ska postas – ibland är jag mycket tacksam över mina färdigheter som sekreterare de senaste 15 åren – ibland inte. Spontanitet vore trevligt. ”Det löser sig”. Inte min devis. Tyvärr.

Jag har funderat på att uppfinna en ”klädframplockare” – fattar ni. Som typ random plockar fram olika outfits och sätter ihop dem, så man liksom bara har ett färdigt koncept varje morgon. Lite som Postkodsmiljonären, där man kan slumpa bort 50-50. Fast här är det tvärtom, man kan slumpa fram 4 val per morgon. Med matchande väska, bälte och dojjor. Tål att funderas på.

I would like it simpelt. Är det så mycket begärt – med snart 3 småkillar hemma, ni kanske inte ser mina morgnar framför er. Trust me – I do. Definitivt ”Die Hard” – feeling på dem….

Och tänk så mycket kläder och så många stilar det finns och som man vill prova. Och så lite tid! Jag vill ha det enkelt. Och det här är vad jag kallar enkelt. Och galet snyggt. Klassiskt. Basic. Coolt.

Och man kan göra det ännu enklare. Bara jeans, vit t-shirt och sneakers – men med en sådan tröja eller kofta – vem behöver något annat… Voilá!

 Alla plaggen från STELLA NOVA – Tröja ”Cotton Sweater” &  ”Trimmed Knit” Cardigan.
Nu ska jag jaga den perfekta Arméjackan – min gamla ovan är borta och jag vill ha en ny – några tips?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..