Gravid eller inte – här kommer några fina hösttips!

För de gravida – man får plats i ”smalplaggen” om man väljer större storlekar och långa linnen, tee’s och klänningar att ha under koftorna. Stickade klänningar i tajt och rak modell är bara fint runt en magkula.

För de icke gravida – kanske gillar du inte plagg som smiter åt eller sitter tajt över vissa valda delar – prova sköna gravidkläder, de sitter lösare. Pennkjolen är en hit och man får plats med både bullar och kakor och ändå smiter åt runt rumpan.

Den söta brodyrblusen och den midjekorta jackan i ullkashmir är för gravida men lika fina till er andra också – blusen med tajta skinnbyxor eller jeans. Jackan med en stor stickad polo och långa handskar till.

Lindex Pälsväst är ursnygg med bara tjock polo under i höst!

Try it – you may like it!

Nelly.com – Mom2 Mom – cashmere Honey Coat 1299:-, Lindex – Cape 999:- (snart i butik),
Asos.com – Maternity Jersey Pencil Skirt, ca 200:-

Nelly.com – Sono Vaso, Camilla Tunic 895:-, Lindex – Poncho 199:-, snart i butik

Nelly.com – Mama-licious Jumpsuit, 299:-, Lindex pälsväst 399:-

Nelly.com – Mom2Mom, Premium Cashmere Vanity 699:-, Nelly.com – Mom2Mom Shirt Cotton Mist 579:-

La Redoute – Soft Grey finstickad klänning 649:-, (i Antracit, violett, grön och gråmelange), Mango – Animal print Angora kofta 399:-

 Mango – Leather Pockets Cardigan 499:-, Asos.com – Maternity Boyfriend Jean, ca 450:-, H&M – Kofta Leopard 199:-

Nästa vecka kommer jag med fler tips på lite rockigare höstplagg i skinn, mocka, läder och lack.

Och för säkerhets skull kör vi klassisker i ull och stickat också!

Skön torsdag!

 1. Har hittat en del snyggt på asos och kollat deras storlekar och mina mått. Vet du om de brukar stämma eller måste man gå upp/ner i stl?
  Har du erfarenhet av Asos maternity? Visst ska jag väl behålla min vanliga storlek när jag nu för första gången ska köpa mammakläder?
  Har idag varit på inskrivning och vill ha framförhållning när det väl börjar synas om kanske en månad. Hoppas kunna ha mina vanliga koftor och kavajer men byxor, kjolar och lite annat kommer behövas. Kul!
  Gillade din blogg innan med men nu är det extra intressant för mig med gravidtipsen dina :)

  1. Emm! Jag har så svårt att råda dig, det är så beroende på vad man gillar, jag gillar ju när det är loosefit på allt. Så jag är normalt 36/38 men väljer nästan alltid en 40:a. Jag tycker de håller sig till normalstorlekar och worst case – returnera och byt storlek, det gör jag konstant, speciellt som du inte behöver betala frakt.
   Vad roligt att du ska bli mamma för första gången, grattis – häftigt va? På mig har det synts direkt, sista graviditeten radan i vecka 6. Rekommendation är också A-formade plagg, Lindex har jättefina sidenblusar med näppning bak, av lite längre modell som du kan ta lite större för att få plats med magen. Så glad att höra att du gillar min blogg! Det värmer! Hör av dig igen om det är något annat, börjar känna mig som en veteran på graviditeter…

  1. Susanne, visst är den, och den kommer att funka året om. Håll koll på Lindex hemsida, så ser du när den kommer i butik och kanske kan man redan nu beställa via deras webshop!
   Gabriella

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..