I couldn’t help myself…

 

Jag kunde inte låta bli. De var så sjukt söta. Jag älskar Minnetonka’s. Dels för att jag känner mig som en svävande Pochahontas i dem och dels för att jag tycker de är så fina till allt. Jag tycker visserligen att de är snygga, men också för att de är så sköna, sköna, sköna.

Så, nu ska de här små söta varianterna få åka ner i lådan jag förbereder för vår nykomling. Jag vet att man inte ska köpa en massa innan babyn anlänt, men jag hoppas på att allt kommer att gå bra, och om inte, ja, då får vi ta det då.

Jag har samlat på mig en hel arsenal genom åren. Och jag använder dem ofta. Varje vecka faktiskt. Så jag har tjänat in mina köp många gånger om…

Mina höga svarta snörstövlar har jag till mörka tights, byxor och klänningar på höst och vintern, mina bruna korta stövlar med tre rader fransar har jag till bara ben i shorts, kjol och klänning på vår och sommar och till grova längre kjolar på hösten. De korta snörmockasinerna och de med dragkedja bak bär jag till jeans och alla andra typer av byxor.

De är galet bekväma. Jag bär alltid mina som Ernst. Barfota. Så Jag och Ernst, vi sitter här och känner in. In with the flow, liksom…

NOT! Här är hysteriskt aktivitet och det packas och slängs för sista dagen nu, imorgon går flyttlasset. Och det känns verkligen lägligt – igår var vi på väg in akut till sjukhuset – igen. Jag var så dålig och kände att nu orkar jag inte mer, nu dör jag.

Och idag – Jajamen, inga problem – inte en kräkattack i sikte, 4 koppar kaffe senare, ”vuxenvälling” med fin väninna, mysig lunch på Lagmarks med Fredrik och packat hela eftermiddagen och kvällen – är det inte märkligt?

Och inte mig emot, jag är själaglad för dagar som denna – snart är vi ur det här kaoset och på väg mot varmt resmål och All Inclusive Ving med barnklubb – gissa vem som ska ligga i skuggan, sippa på något krispigt och inte röra en stortå på hela veckan?

Skön fredag till er!

  1. Du har min fulla respekt, fattar inte hur du orkar-flytta, sälja, slänga & rensa etc.mitt i en graviditet med ett mående som inte är hundra, plus 2 småkillar som kräver sitt…hörde jag superwomen ngn?!:) Semestern=välförtjänt. Måste införskaffa Minnetonkas, har tänkt göra det länge, de behövs som komplement till ala klackar & stövlar.(läs den gigantiska skosamlingen;) skor kan man aldrig få för många av, det är lite som med vita skjortor…Vill ha den modellen som den söta bebis varianten, låga & plain, undrar om de finns till vuxna? Ha en dejlig semester nu!

  2. Söta som socker!! Köp och njut,det blir ju som det blir ändå! Med första bruden höll jag mig men med andra så släppte jag loss och unnade mig att drömma och shoppa och planera:).
    Åh underbart med semester, all inclusive is da shit med småkottar! Var på Kreta i maj med våra småtjejer, ljuvligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..