Korkskruv i Killerheels.

 

Efter ännu en natt med otaliga uppvaknanden, omsomningar, byte av nerkissat lakan, blöja, vyssanden och sovplats på tre olika ställen – känner jag mig som en trött korkskruv. Ryggen är som en 80-årings, benen är tunga och huvudet är alldeles weary och kinderna plufsiga. Stället under ögonen tänker jag inte ens ta upp, vi tackar bara Lancôme för deras ögonkräm.

Och till råga på det så var schampoot slut, och barnens Bamsevariant också – så idag är mitt hår tvättat med Sturebadets TVÅL. Fundera på känslan på det…

Och ingen mat eller kaffe får jag heller då här skall göras glukostest klockan 09:00 – det första jag får att hälla i mig är en sjukt söt sockerlösning. Mår illa bara jag tänker på att hinka i mig det. Lovely.

Toppenmorgon är ett ord enkelt att utesluta ur ”vokalbulären” idag och jag är på uruselt humör och längtar efter att få ”svepa runt igen” – att ha ork att ens le mot mig själv i morgonspegeln, jag dimmar ljuset på lägsta och undviker just den upplevelsen.

3 månader kvar. Jag är trött. Jättetrött. Det är mest stapplanden nu – på platta ballerinas, fotriktiga sneakers och i gummistövlar. Det är ”Åhej” varje gång jag reser mig ur soffan, jag ser mig om efter något sittbart vart jag än kommer och det är gnälligt över det mesta i kroppsrörelse…

Så med det i mitt muntra sinne, ville jag visa alla er pigga, fräscha, morgonpigga och nyponrosiga denna vackra siluett så här på morgonkvisten! Hade jag haft ork att slira runt, hade jag direkt försökt få tag på dessa. Och hos Din Sko.

Lite otippat men ändå inte överraskande. De gör bättre och bättre saker hela tiden och det här ser ut som något från Vera Wang, eller för den delen, annan dyr skodesign. Sätt dem till skinnbyxan, pennkjolen eller skinny jeans – och slira sen vidare ner på stan och var så där underbart  och ljuvligt snygga. I dare you – cause some day – I’ll be back in my killerheel’s!

Skön tisdag – det skall jag försöka ha – ett glukosttest, morgonmacka, dubbellatte och väninnekram senare!

Och Ni som mot all förmodan skulle ha oturen att möta mig på Höganäs Köpmansgata i dag – gå över på andra sidan trottoaren…

    1. Sötaste, finaste du – Barbapappan i den här soffan suckar, stönar, frustar och flämtar och blir så sjukt larvigt glad och lycklig över din kommentar just idag som varit en av de jobbigaste hitintills. Och tack för allt babbel i fredags! Kram en masse! G

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..