Vad har du på huvudet egentligen?

 

Ja, vad har du nu tänkt att ha på huvudet i höst och vinter? Har du ens funderat? Nä, det känns kanske avlägset nu, när det kommer en varm vindpust var tredje dag… Men på riktigt – om inte – gör det och ta samtidigt en titt på det här.

För när väl vintern och kylan smäller till, ja, då är alla snygga huvudbonader slut, finito, rensade från hatthyllan och du får ta en av ungarnas Spindelmannen-mössor från H&M eller frysa skallen av dig…

Miss Deelicious vet vad hon talar om,  som fd olympisk snowboardproffs och cool (läs kallt om huvudet) böna vet hon vikten av att ha rätt pryl på huvudet, och samtidigt slippa se ut som Stig Helmer i backen – och har därför tagit fram, designat och stickat egna!

Jag är mäkta imponerad och extra förtjust i de här maffiga, bulliga och liksom lagom grunge:iga, som till och med jag – 42-årig trött och sliten småbarnsmamma kan känna mig SNYGG, COOL och VARM i.

Beiga, bruna, gråa, gröna – och vare sig du är som jag – en beige typ – eller en härlig färgklick – så kolla in shopen och även hoodies & halsdukar, handledsvärmare och för kidsen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..