Shiny, Shiny leather.

 

Ja, vid det här laget är det väl ingen som missat att jag har en stor förkärlek för läder. Jag tycker det är klassiskt och vackert och det går att kombinera på så många olika sätt. De här jackorna är alldeles utsökt snygga, visst är de? Även den med dessa matelasserade ärmar och i svart bouclétyg från Zara är gångbar.

De gör olika varianter på dessa med udda ärmar och de dyker ständigt upp olika skepnader i deras butiker. Titta i butikerna och på hemsidan. Jag hittade även denna från märket Nowhere, ISIS COAT, som jag tycker är jättefin.

Just att lädret gör plagget en smula ”edge:igare”, lite mer ”stukigt” gör det också mer användbart på olika sätt. Att klä upp det går enkelt med att sätta till skirare byxor eller kjol och högre klackar och att klä ner det är också enkelt med bara en t-shirt, jeans och skönare skor.

Gammal läder/skinnpaj eller rock/kappa i garderoben som inte känns upp to date – plocka av ärmarna på sistnämda och sätt över lädret – budgetvariant som kan bli nog så snygg…

Missa inte plaggen från MANGO eller den fina komboklänningen från Second Female Winter 2012 och kolla in namnet – jag sa ju att skinn är edge…

Jackor från Nowhere (dessutom på rea) & Zara

  1. Hua så snyggt-den svarta lite längre med bouclé..mmmm, vill ha. Men tror jag skall testa det jag funderade på redan förra hösten, men aldrig fick ändan ur att göra-flytta skinnärmarna från en skinnrock jag (hoppas?!) aldrig kommer vilja använda igen & sen försöka hitta ngn snygg clean rock secondhand. Lite kul e det oxå att fixa till ngt som inte halva stan går omkring i tycker ju jag. Så nu e det fram med symaskinen-gamla Bettan;)
    Hoppas du har en skön semester? & tack för alla finfina inspirationstexter & bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..