I’ve got you under my skin…

… jag är uppvuxen i ett hem där det spelades Old Blue Eyes vid alla tillfällen och just den här är en favorit, versionen med Frank Sinatra & Bono, men dagens inläggsrubrik ska egentligen vara ”on my skin”.

Nu kommer jag inte i mycket annat i byst/rygg-väg än stadiga sportvarianter och börjar lite lätt snegla på amningsvarianterna igen, men för er som inte behöver bekymra er om en svällande barm så vill jag tipsa om dessa normalvarianter från HM.

I deras senaste katalog var utbudet riktigt snyggt och där fanns massor av fina varianter – se även deras sajt, där allt ligger – jag tycker att vare sig man köper dyra eller mindre dyra underkläder, att de blir rätt trista, sunkiga och färglösa efter ett tag, så jag provar mig igenom olika varianter och skulle gärna beställa hem dessa den här gången.

Den här skulle jag jag gärna sätta i vitt under en vit sidenblus så att den syns igenom – vackert, klätt, sexigt och snyggt, utan att bli vulgärt. Och push-up kan vara mycket hjälpsamt och trevligt efter 3 ammande barn…

Jag har ju hellre urringad rygg än fram men om jag nu har valt ”cleavage” så gillar jag inte när bh:n sticker upp ur en urringad tröja och den här var alldeles perfekt för det – sexigt och samtidigt vet man var man har ”dem”…
Jag undviker gärna nip-slip’s om jag kan.

Sportig men samtidigt också en sexig ryggringning – vitt ska man ju inte ha under vitt för att det inte ska lysa igenom, men både här och på den översta skulle jag skulle välja just det – för att jag skulle vilja att man såg mina fina ”under”. Den här funkar ju galant under boxar-ringning, precis som de bh:ar som går kors omlott bak, men jag får känslan av att den här är mer bekväm.

Och så slutligen – SKULPTERANDE EFFEKT. I’m getting this. Jag kan behöva all hjälp i världen för att hålla in magen efter den här sista typen, och det här passar mig perfekt. Den lyfter platt ”mammarumpa”, plattar till degmage och trycker till, formar om där det behövs. Sen kan man ju undra en smula över färgvalet – Madonna Pop tuggummi rosa – nja, det får nog bli en svart för mig…

” – Sometimes I sing and dance around the house in my underwear. Doesn’t make me Madonna. Never will.

Working Girl 1988

Det här är Jacks första, och bara till honom, inbjudan till kalas – så sött & coolt! Han är mäkta stolt och springer runt viftandes med den och storebror är svartis, men försöker agera svalt.

Jag vill också visa den fina ”Armycollegejackan” Fredrik hittade till mig på ZARA igår. Både i grönt och svart. 399:-
Jag satte baggy byxor, cashmirhalsduk, grova stövlar samt pälsväst till idag.

 1. Tack snälla för hjälpen! Jag är såå glad att jag träffade dej och hittade din blogg, den är kanonbra!
  Jo nu är man verkligen tillbaka i vardagen här. Såå trött, känns som man redan behöver semester igen. Du ser ju makalöst pigg och fräsch ut! Jag får nog pigga upp mig med lite shopping…Gud vad det stormar och regnar här nu!

  1. Jag har en fantastisk foundation från Kanebo kan var den eller så är det att jag tar bilderna i en skuggig hall, men fräsch är det sista jag känner mig som, men suger i mig och egoboostar på den idag också! TACK! Bestämde du dig för jackan?

 2. Tack för en jättebra blogg, att kolla dina inlägg är morgonens höjdpunkt! Du ger verkligen bra tips för oss småbarnsmorsor. Fortsätt så!

  1. Översta påminner faktiskt en smula lite om din bröllopsbolero. Jag tycker den är så fin! Och collegejackan är jag så glad för! Jag tog armygreen men den blå/grå/svarta är jättefin också. Tack!

 3. Tack-som alltid givande inlägg. Detta med underkläder är ngt jag är lite ”upprörd” över. VARFÖR, varför envisas alla tillverkare med att göra allt i syntet? Det man har närmast huden är ju superviktigt att det är skönt, mjukt, svalt etc, etc. Visst, passformen håller kanske längre i syntet, men tex både bomull & siden återtar ju formen efter tvätt om det är i bra kvalitet. Jag efterlyser sköna & mjuka-gärna oxå snygga;) sidenunderkläder-ngn som har ngra tips? Personligen diggar jag inte vadderade bhar, trots att jag säkert skulle behöva det..Gillar inte att trycka upp ngt ”som inte finns” & tycker generellt att kläder sitter snyggare utan en vadderad barm. Men jag har förstått att jag är ganska ensam om detta, eftersom hyllorna i butikerna svämmar över av tjockvadderade ”bra´s. Ha d fint!

  1. Jag gillar inte push up effekt men tryck ihop effekt är trevligt när de tendrar att flyta ut. Jag har fortfarande favorit hos Calvin Klein. Med inbygg kudde underifrån på insidan… Skön kväll!

 4. Hej där!
  Denna jacka har jag också kollat in!! Snygg-snygg!!
  Du kanske jag kan passa på att fråga dig hur den är i storlek?

  1. Hej, Fin-Malin!
   Visst är den snygg! Men du får ta small! Jag valde medium och den är stor på mig som är gravid, fast jag gillar när det inte är tajt.

   Men det här är ingen jacka som du bör över tjock tröja eller annat, snarare att du sätter något över den.

   Så under har du linne, tee eller blus/skjorta, och den töjer sig ganska direkt, så prova small eller xs på dig som är så petite.

   Hur har nu det i Hässleholm?! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..