Den närmaste tiden.

15 oktober 2012 13 kommentarer
Allt & ingenting / information

 

De av Er som följt mig vet att det har varit skakigt senaste tiden och att jag inte mår bra. Så därför väljer jag bort allt annat för en tid nu och fokuserar på mig, kommande babyn och mina småkillar hemma.

Gabriella

13 kommentarer

Oj vad jag kommer att sakna dina inlägg. Men självklart måste du tänka på dig själv i första hand. Ta det lugnt och ha det jättebra. Bamsekramar.

PS. Jag har beställt stjärnsjalen!!

Var rädd om dej och ta hand om varandra du och killarna. Jag kommer att sakna din blogg jättemycket, och ser fram emot att ”träffas” här igen!! Lycka till med allt!

Lycka till! Ta hand om barn och framför allt dig själv.Hoppas du börjar skriva på bloggen igen.
Styrke kram till dig!

Lycka till och japp, instämmer helt med föregående inlägg att jag ser fram emot att du kommer igen när du har tid och lust. Gillar verkligen dina stiltips!
Darling G, welcome back anytime!
Håll-ut-och-kämpa-på-kramar

Helt rätt beslut för dig och din familj, Du behöver prioritera familj nu och fokusera på det som ligger framför. Tråkigt för oss andra bara! Vi väntar på att du kommer tillbaka så småningom med massa energi. Guds välsignelse önskar jag Dig.

Det är viktigt att lyssna på vad kroppen försöker säga. Hoppas du får mår bra och att ni får en fin och lugn tid framåt.
Lova att du berättar hur det går med kommande bebis, bara!
Kram V

Njut och ta det lungt. Hoppas du inte missade Dolphan igår på tv. Där fick man en halvtimmes distraktion från livet och lite ögongodis :) Kram

Jag är nyss hemkommen från en underbart inspirerande kurs i terapeutisk gravidmassage. Önskar att du fått prova på det. Så varmt välgörande för den gravida kvinnan! Ta hand om bara dig och din familj nu inför det lilla livet som kommer snart.. KRAM

Skriv en kommentar