Snabbdusch

För den som följer mig på Instagram blir detta lite upprepning. Men jag håller just nu på och tecknar bilder till en kampanj som kördes våras/somras och som det blev en ”del två” av nu i höst. En superkul grej där föräldrar får ”bikta sig”. En bikt handlade om att mamman tog till våtservetter när tid/ork inte fanns till dusch. Jag tolkade det i form av dessa bilder:

ANNONS
ANNONS

(någon på Instagram sa att hon själv kanske hade valt en annan ordning på tvättandet – HAHAHA – så sjukt kul, jag hade inte ens tänk på det utan föreställde mig bara att det var tre olika servetter)

Hur som helst så skulle de som har denna kampanj marknadsföra den här bilden på Facebook men då stötte de minsann på patrull. Den gick inte igenom, den var för grov. Jag kände ba: vaffan är det för fel på lite intimhygien?! (den gick igenom när vi strök mittenbilden).

När jag försökte marknadsföra listan nedan på Facebook så hände för övrigt samma sak. Den stoppades på grund av ”naket innehåll”. Tecknade kvinnobröst. Jag känner att FB borde chilla lite …

11 tecken på att barn har magiska förmågor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..