Nya tag imorgon

Ooookej. Skrev ett irriterat inlägg. Tog bort det och skrev ett förklarande inlägg till att jag tagit bort för de som hunnit läsa eller följer via Bloglovin där borttagna inlägg ofta ligger kvar.

Kände att DET inlägget inte heller blev bra och tog bort.

Känner att jag nu lägger ner bloggandet för idag. Nya tag imorgon.

Mvh världens veligaste människa

  1. Vet du, jag tänker att det är helt ok att bli lite arg och frustrerad också. Och det är ok att ångra det. Och det är ok att ångra både ilskan och ångern. Haha. Jag tyckte det var befriande inlägg. Och håller med. Kan inte folk bara försöka göra sitt jobb?

  2. Tyckte första inlägget var berättigat och ändå skrivet lite kul (även om det inte var kul för dig)! Jag (ta i trä) har aldrig blivit av med något och använder skicka lätt som kostar 58kr. Så litet tips!

  3. Ha ha, läste förklarande inlägget och fattade trots att jag inte läst det första inlägget, det var inget konstigt med det. Jag tyckte det var bra.
    Tack för att du bjuder så mycket på dig själv. Jag ligger just nu uthälld i en fåtölj efter sonens barnkalas och var tvungen att söka på ”social baksmälla” i din blogg för att få lite känsla av samhörighet och bekräftelse på att jag inte är helt störd. Väldigt trevligt kalas och käcka samtal med föräldrar och allt gick bra men, jag är heeelt slut och orkar inte göra något mer idag. Att ha in folk i mitt hem och konversera med dem och vara alert värdinna suger fullständigt musten ur mig. Maken leker med barnen och deras presenter men jag har nog inte ens pratat med dem sedan alla gästerna gick. Tänker att jag borde ta en promenad och rensa skallen men tog en till portion tårta istället. Sonen är jättenöjd och det känns så skönt men just nu är jag så självcentrerad, stackars barn. Min man är helt oberörd, som vanligt. Tyckte inte alls det var pinsamt att han ställde fram en tallrik som var smutsig (inte blivit helt ren i diskmaskinen) till en förälder som skulle stanna en liten stund. Hur kan man inte se det innan?!? Pinsamt. Sa jag förresten något olämpligt? Eller rättare sagt, hörde folk mitt olämpliga pladder?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..