Sura listan

19 augusti 2017 2 kommentarer
vardag

En lista om vad som får en att tjura ur…

Clara kom på denna lista, sedan har både Peppe och Malin Wollin gjort den. Förvånansvärt kul att läsa om vad som upprör folk ju! 

Så här kommer min! (Ni kan väl också dela med er av några punkter i kommentarsfältet?)
Obehagligaste jag vet: smask. Mitt obehag för smask har eskalerat och nu är det riktigt illa. Jag kan behöva terapi. Eller så behöver alla smaskare terapi! Ja så är det såklart. 

Jag har förresten en till: ta i ost. Jag har till och med gjort en tecknad beskrivning på hur man kan ta till hundbajspåse-tricket för att slippa ta i osten.
Absolut inte min killtyp: de som går igång på sig själva för att de är så snygga/rika/framgångsrika/muskulösa eller annat totalt ointressant. Samma som går igång på sin egen röst och sjunger nån smärtsamt klyschig visa med slutna ögon trots att ingen bett om det …
Äckligaste mat jag vet: smaken ”cassis”. Det smakar ju inte ett dugg som svartvinbär. Luktar armsvett och smakar kiss (dvs vad jag föreställer mig att kiss smakar, jag har ju inte smakat kiss på riktigt. Nej det har jag inte! Jag haaaaar inte det!!!). 

En till. Hallon. Jag föråt mig på hallon som barn och har fram till typ förra året inte klarat av att känna smaken utan att må illa. En fin middag hemma hos vänner till mamma och pappa när jag var typ 14 år så fick vi dessert dränkt i hallon och björnbär. Jag svalde alla hallon hela. Rätt proffsigt ändå?
Blir arg på: när jag går: cyklister och bilister. När jag cyklar: bilister och fotgängare. När jag kör bil: fotgängare och cyklister. Slutsats: andra är idioter.
Sämsta bok jag läst:  det känns så hemskt att skriva nåt här för jag tänker att alla böcker liksom är lite författarens bebis. Och så ska jag dissa den? Men en bok jag försökt läsa två gånger är Förvandling (handlar om en gravid person, men jag läste bara typ 20 sidor). Jag ska dock ge den en tredje chans. Om jag inte kommer längre då så får jag inse att vi inte är gjorda för varandra.
Något som får mig att byta radiokanal: när jag hamnar på ett radioprogram med unga personer som är uppspelta och spralliga och jag känner mig väldigt vuxen plötsligt … fast ännu värre är det om det är vuxna som låter som ”ungdomar”. Mvh griniga tanten.
Sist jag ville ta till knytnävarna: när jag läste Lamottes kritik mot feminister. Men det borde jag kanske inte skriva här med risk för att bli polisanmäld? (Han har polisanmält LD för er som missat … han har uppenbarligen för mycket tid och för stort ego).
Sämsta serien jag nyligen sett: Breaking bad. Ursäkta men vi gav det veeeeerkligen en chans. Det började ju rätt bra. Men sedan var det ju bara samma avsnitt om och om och om och om och om och om igen. Zzz…
Fulaste plagg jag vet: one piece. På barn – gulligt. På vuxna – inte gulligt.
Äckligaste drycken: energidryck.
Sämsta karaktär i film eller TV-serie: Carrie i Sex and the city – så självupptagen och platt … snark! Eller Daenerys Targaryen. Börjat se senaste säsongen och hoppas hon får lite mer personlighet snart …
Det skriker jag när jag blir arg: fanihelvetesjävlaskit. 

Eller bara AAAAAAAAAAAAH!!!!!