Merkurius retrograd

Planeten av kommunikation och kontrakt går snart ner i lågenergiläge

Har du något som ska skrivas under, skickas iväg eller ansökas om? Gör det då absolut senast idag! På fredag den 23 mars kommer Merkurius, som styr just dessa ämnen, att bege sig retrograd. Merkurius kommer inte ha samma vanliga snabba kraft med dig och det är alltid önskvärt att man har med sig intellektuell snabbtänkthet och förmåga att dubbelkolla information när det läggs fram viktiga papper på bordet.

Merkurius kommer backa mellan den 23 mars- 15 april. Merkurius befinner sig i Väduren och börjar backa på den 17:e graden. När den 15 april kommer har Merkurius färdats ända tillbaka till grad 5. Under den tiden kan saker från dåtiden ha kommit upp, chanser från förr kan ha blommat ut för att tiden plötsligt ”blir rätt” eller så kan vi ha drivits till vansinne av att ”ingen” svarar när vi ber om svar eller besked.

Sitt lugnt i båten och förbered er på en tid av finsputsning av planer och redan producerat material, särskilt gällande Merkurius ämnen (studier, tal, skrivande, kommunikation och PR). När Merkurius vänder framåt igen i mitten av april är tiden rätt för att agera, inte innan dess.

Jag lever faktiskt efter dessa råd. Jag har flera gånger tänkt att jag inte ska styra mitt liv efter vad Merkurius säger. Så jag har tackat ja till nya jobb, som jag också sökt under Merkurius retro, och försökt komma vidare med bokmanus. Alla försök att övervinna Merkurius slutade i knas och trassel. Nu sitter jag still och betraktar men tar inte ett viktigt steg utan att Merkurius är med mig på sitt bästa humör. Det ger mig mindre problem och mer klarhet i det långa loppet. Alltid tacksamt, eller hur?

Jag hoppas ni får en fortsatt fin onsdag!

Kramar

Helena

 1. Hej Helena, Jag sökte ett jobb och var på intervju för 2 veckor sedan. De sa att jag kommer få svar på fredag 23/3.

  Om jag får jobbet innebär det att jag kommer skriva på kontraktet under Merkurius retro (som befinner sig i mitt 3 hus) 😔

  Vanligtvis följer jag alla dessa råd och vet hur denna retrograd brukar vara för mig, knas och trassel till max.

  I detta fall kan jag inte påverka nått.. vad har du för tips?

  Tack på förhand🌹 Soliga hälsingar Ella

 2. Jag lyckades inte ordna träff med banken före Merkurius går i retrograd så det känns lite läskigt då bankärendet handlar om att överta lån och separation. Men jag väljer att tänka positivt och dina ord om att ”chanser från förr kan ha blommat ut för att tiden plötsligt ‘blir rätt'” kanske stämmer in för mig. Jag är Oxe.

 3. Hej! 😊
  Jag är jungfru och har verkligen fått erfara detta så numera ligger jag lågt under tiden Merkurius går retrograd.
  Tack och ha en fin dag! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..