2-dagarsbjudning

18 augusti 2017 3 kommentarer
Bloggfrågor / Förmörkelser

Nymåne-Intentionernas helg

Det har varit en underbart vilsam vecka. Till helgen lyder maken och jag stjärnorna och bjuder in till kalas. Det ska bli så roligt. I dag kommer allt handla om handling och förberedelser. Superkul.

Efter en två-dagarsbjudning tänker jag på söndagen sätta mig ned och ta mig en rejäl funderare på hur jag ska använda måndagens solförmörkelse/nymåne i Lejonets tecken på bästa sätt. Jag är ascendentlejon så detta är en chans som jag inte vill missa!

Vad har ni andra satt för nystartsplaner inför hösten? Nymånen ger oss ju en otrolig möjlighet till framåtrörelse så denna solförmörkelse kan ge oss nystart upphöjt i tio. Inte så illa alls!

Jag känner mig inte ett dugg redo för hösten. Jag hoppas på en utlandsvistelse, ”försenad sommarsemester” under september/oktober. Jag har så länge drömt om att ta med mig datorn och få sitta och blogga på en solvarm kvällsbalkong. Jag tror det får bli en av mina intentioner att meditera över vid solförmörkelsen nu på måndag.

Jag ser att ni sprider och delar länken till bloggen och jag känner mig så innerligt tacksam för att ni är glada och nöjda och för att jag får göra det jag älskar: skriva!

Jag har hört från flera Skorpioner som vill veta mer om kärlek och livet. Inte att undra på efter det gångna årets prövningar för Skorpionerna. Jag hoppas hinna med det inlägget till er imorgon, lördag.

Fortsätt att fråga och önska i bloggkommenterarerna- jag läser och tar upp era frågor i bloggen.

Stora kramar och glad helg!

Helena