Helenas Horoskop

Ni skriver så fina mail...

… och jag läser dem alla! Det är otroligt vad ni berättar och delar med er när ni skriver till mig.

Just nu befinner jag mig i slutfasen av bokmanus, det är bråda dagar. Jag vill därför bara kvickt skriva ett inlägg och säga åt er som väntar på svar att hålla ut ett litet tag till. Det kommer!

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

Kommentera
Föregående artikel Sommarhoroskop 2…

Sommarhoroskop 2016- Lejonet

Sommarhoroskop 2016-Lejonet

Juni

Det är dags för dig att få tänka på dig själv mer än du gjort under det senaste halvåret. Vad vill du egentligen? Nu är det din tid, oavsett vad folk omkring dig säger. Du ser ut att tänka i helt nya banor gällande din karriär. Dagarna 13-29 juni är du ute på okänd mark, åtminstone tankemässigt. Kanske fastnar du en aning. Meningen är att du ska känna efter innan du hoppar i galen tunna. När du noga begrundat alternativa karriärupplägg är det möjligt att du bestämmer dig för att testa ett nytt arbetssätt eller hoppa på ett projekt du inte hade kunnat se framför dig för bara ett halvår sedan. Du har också högt folk med dig. Chefer och överordnade i din bransch tror på dig och banar väg för att du ska lyckas.

Romantiskt är du inte lika intresserad som vanligt. Du gillar tanken på hur du ska förvalta dina pengar och dina livsdrömmar mer än att hålla handen. Stadgade Lejon har mer av vänskapen i en relation än romantiken. Singlar söker efter både en kärlek och en vän.

Som alltid när det börjar bli sommar och varmt så mår Lejonet bra. Hälsan är stark och frisk. Meditera gärna och praktisera alla former av tankens kraft och lagen om attraktion. Särskilt från och med den tredje veckan i juni.

Juli

Du befinner dig i en spirituell topp. Ditt inre vägleder väldigt bra när juli startar. Lyssna inåt, fortsätt att meditera och ägna dig åt alla former av aktiviteter som stärker ditt inre. Det är möjligt att du får vägledning och meddelanden i dina drömmar. Lyssna till vad de säger dig!

Efter den 12 juli strålar Lejonet som en riktig superstjärna. Vackra Venus befinner sig i ditt första hus och du för dig som en kunglighet och ser bättre ut än någonsin. En väldigt vacker ny kärlek kan också dyka upp om du är singel! Du utstrålar pengar och framgång. Det är också en utmärkt period för att köpa dig något extra fint som du kan glänsa med. Pengar och karriärmöjligheter söker upp dig i juli. Du kommer knappast tro det men jo, det är sant! Saker och ting blir dessutom bara bättre efter den 22 juli. Jag kan se dig på en härlig strand eller i dina hemmakvarter, du promenerar fram och alla tycks vända sig efter dig. Kärlekslivet kommer få sig en rejäl kick av din nya attraktiva stil. Stadgade kan känna hur romantiken återvänder. Singlar får många möjligheter att flirta och gå på date.

Augusti

Hela sommaren har präglats av att du ska sätta dig själv först och nu är du inne på slutspurten av den övningen. Se till att skapa livet precis efter dina egna önskemål nu. Du får inte samma chans längre fram. Och glöm inte att även om du har en makalös tur och hjälp från folk omkring dig så är det inget du ska ta för givet eller använda på ett egoistiskt sätt. Då kommer det bita dig i svansen. Skapa ditt drömliv men driv inte igenom din vilja bara för att du kan eller för att sätta någon på plats. Lejon är starka personligheter och allra oftast är det inte nödvändigt att morra mot andra. Du vet redan att dina krafter är starkare än många andras, och att andra vet det också. Det räcker för dig med den insikten. Det är mer nobelt så.

Den bästa nyheten den här månaden är att ditt inkomsthus är fullt av härliga planeter som arbetar för att du ska få mer av det goda i livet. Det du redan äger stiger i värde och ditt arbete belönas mer än tidigare. Det är din årliga inkomsttopp! Helt perfekt så här i slutet av sommaren då du vill unna dig både det ena och det andra.

Du ser väldigt nöjd ut i augusti, kära Lejon. Du är vacker, stark och frisk och visar troligen upp dig med både en snygg solbränna och en och annan lyxig accessoar. Om du känner dig lockad att köpa något särskilt dyrt, låt oss säga den perfekta handväskan eller ett glittrande smycke, gör det då innan den 30 augusti. Annars kanske du ångrar dig att du la så mycket pengar på saken.

Singlar kan möta en spännande kärlek den 15-16 augusti. Stadgade känner att en harmoni infinner sig. Några tankar kanske maler i ditt bakhuvud gällande din existerande relation men det är inget du ska göra något åt nu. Låt saker och ting ha sin tid.

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Ni skriver så fi…
Föregående artikel Sommarhoroskop 2…

Sommarhoroskop 2016- Kräftan

Sommarhoroskop 2016-Kräftan

Juni

Du befinner dig i din årliga spirituella återhämtningstopp under månadens första tre veckor. Det är en utmärkt period för att summera det som skett i ditt liv sedan din förra födelsedag och sedan planera inför framtiden. Nu kan personliga genombrott äga rum i ditt liv. Ta hand om dig både kroppsligt och själsligt så att du kan ta stora kliv framåt efter en 21 juni. Övernaturliga händelser och drömmar som känns läskigt tydliga kan vilja säga dig något. Lyssna! Läs gärna böcker om hur man bygger personlig styrka genom alternativa tekniker såsom NLP eller Lagen om Attraktion. Om din kropp behövt hjälp att bli starkare är det stor chans att du besöker en läkare eller bra behandlingscentrum eller sjukhus denna månad.

Kärlekens planet, Venus, flyttar in i ditt tecken den 18 juni. Du kommer få en släng av ”det” som världsstjärnor och framgångsrika personer utstrålar. Om du är ute och dejtar kan också mycket vackra potentiella partners dyka upp! Venus gör helt enkelt alla, du själv och dina kärleksintressen, snygga!

Efter den 21 juni kan du förvänta dig mer kraft, mer självförtroende och mer pengar! Solen träder in i ditt eget tecken och ger dig kraft och ekonomiska möjligheter. Det senare tycks söka upp dig, utan att du behöver göra så mycket. Du kommer utstråla kraft och världen kommer se på dig och få intrycket av att du är en av de där personerna som lever det ljuva livet: kläder och din livsstil antyder att det går bra för dig!

Juli

Du började diktera villkoren för ditt liv redan i slutet av juni, när Solen trädde in i ditt tecken. Du kommer tillbringa de tre första veckorna i juli på samma sätt. Våga ta plats och be om det du vill ha. Du befinner dig i din årliga må-bra-topp och du får bara en sådan här chans en gång per år. Ta därför vara på den. Ditt liv kommer flyta på enligt dina önskemål, sådana är reglerna med de aspekter som du har på din stjärnhimmel nu. Det enda smolket i bägaren denna månad kan vara visst trassel med bilar eller vid resor. Förseningar och andra händelser i samband med förflyttningar kan ge dig lite hicka. Även telefon och datorer kan få lite problem. Se till att säkerhetskopiera dina dokument. Men så bra som resten av livet går kan du nog leva med dessa utmaningar!

Om du har behövt extra semesterpengar eller en löneökning eller bonus kan den fortsatt komma till dig under de första veckorna i juli. Den här trenden startade redan förra månaden och håller i sig till och med den 21 juli. Därefter blir den ännu bättre! När Solen går in i ditt ekonomiska hus är det dags för din årliga pengatopp. Du kommer se pengar komma till dig, få idéer för att tjäna mer pengar och generellt fokusera mer på dina pengar och ditt ägande. Satsa på att unna dig fina kläder och saker som stärker din självkänsla. Ju mer du känner dig rik, desto mer kommer du få uppleva det i verkligheten den här sommaren.

Åh vilken härlig månad, du har framför dig Kräftan. Hela zodiaken avundas dina sommarvibbar!

Augusti

Så länge som Solen befinner sig i ditt ekonomiska hus, kommer din goda pengatrend, som faktiskt varat hela sommaren, att fortsätta.  Det andra huset, där din ekonomi finns, styr även över dina förmågor och kunskaper. Dina talanger. Du kommer troligen ägna tid åt att fundera över om det du kan utnyttjas på bästa sätt eller om du kan göra andra val för att arbeta bättre och få mer betalt för det du gör.

När Solen den 22 augusti flyttar vidare till din kommunikationszon är du redo att tala med folk om hur du ska ta dig vidare. När din mentalt kvicka, försäljnings-aktiga, del i horoskopet berörs dyker ofta chanser upp gällande PR, marketing och reklam. Tala med vänner och bekanta och använd sociala medier för att nå dit du vill gällande dina ekonomiska mål. Kanske får du en jobbchans via ett socialt nätverk eller kanske visar sig dina vänner eller syskon särskilt hjälpsamma mot dig. Söker du nytt arbete inför hösten? Då ska du göra dig redo att kasta ut ansökningar redan när augusti startar. Om du går på intervju säger stjärnorna att du ska framhålla din förmåga att organisera och strukturera upp ditt arbete. Plikttrogna arbetsmyror med imponerande ordningssinne kommer vara de som kammar hem de lediga jobben!

Hälsomässigt: Dags att ge din kropp ett rejält träningspass. Bootcamp och stenhård träning kommer kanske locka dig. Snygga muskler tycks stå på Kräftans önskelista!

Om du har ägnat sommaren, och kanske tiden ända sedan slutet av mars, åt att fundera fram och tillbaka gällande ditt kärleksliv, kommer augusti ge dig klarhet i frågan. Efter den 13 augusti rör sig din kärleksplanet framåt och du kommer hitta rätt riktning. Ett ”ja” eller ett ”nej” blir nu så mycket lättare att förmedla. Detta gäller också avseende ditt sociala liv och med samarbetspartners i affärer.

Helgen den 26-28 augusti ser väldigt positiv ut för kärlekslivet. Det är en av årets mest lyckosamma helger. Då möts den stora lyckoplaneten Jupiter med den andra lyckoplaneten på stjärnhimlen, Venus. Harmoni, skönhet, lyx och romantik.

Man kan knappast begära ett bättre avslut på sommaren 2016!

Kommentera
Nästa artikeln Sommarhoroskop 2…
Föregående artikel Horoskop vecka 2…

Horoskop vecka 21, 2016

Ännu mer rörelse framåt

Åh, äntligen ännu en planet som återfår sin normala takt! Söndagen den 22 maj vänder kommunikationsplaneten, Merkurius, framåt igen. Sedan den 28 april har det varit knivigt att få folk att lyssna och svara på frågor. Nu kan det bli ändring på den saken! Ge Merkurius några dagar på sig att komma på banan och sedan kan ni skicka iväg ansökningar och skriva under papper som i normala tider. Skönt, va!

Fortfarande påverkade

Fullmånen den 21 maj i frihetsälskande Skytten påverkar oss fortfarande när veckan startar. Man brukar säga att man påverkas fyra dagar plus eller minus från en fullmåne. Vet du inte vlket livsområde som fullmånen påverkade för ditt stjärntecken? Scrolla bakåt i bloggen och läs gårdagens inlägg så får du en idé om vad som kan vänta dig under veckans första dagar. Läs även för ditt ascendenttecken för en så nära personlig tolkning som möjligt.

Veckan kärleksdag!

Mars och Venus, stjärnhimlens kärlekspar, triggar varandra på tisdagen den 24 maj. Bege dig ut på stan eller gör något roligt med din kärlekspartner eller date.

Superseriöst!

Torsdagens möte mellan optimisten Jupiter och superseriöse Saturnus kommer inte direkt pigga upp oss. Men det kan bli bra även om det inte är veckans muntraste dag. Tänk tillbaka på vad som skedde kring den 23 mars och du kan få en känsla för vad som väntar. Har du ingen aning? Generellt kan sägas att detta möte blir ”ösregn på en glad parad”. Struktur och ansvar tar ned glädjen rejält gällande det vi känner hopp eller mod inför. Bästa sättet att jobba kring energin? Sätt disciplin högst på agendan och behåll huvudet kallt. Då kan stor framgång bli vår inom arbete, särskilt med koppling till juridik eller utlandsrelaterade frågor. Och för, all del, publishing och universitetsstudier.

Tillbaka till operation transformation!

Den 27 maj backar Mars in i Skorpionens tecken igen. Han har redan tillbringat mycket tid där och vi kommer nog känna igen vibbarna sedan januari- mars. Minns du vad du hade extra mycket att göra med då? Skyttarna, som haft aktive Mars på besök i sitt eget tecken sedan början av mars månad, får nu en andingspaus. Ni har förvandlats till arbetsmaskiner de senaste månaderna och behöver vila. Sån tur att ni får det just under sommaren!

Mars kommer inte flytta tillbaka in i Skyttens tecken förrän i början av augusti. Det som sker när Mars nu backar tillbaka in i Skorpionen tecken är att frågor som inte blev klara under januari-mars gällande olika typer av transformation (av boende, relationer, personlig inre styrka etc) nu åter blir aktuella. Skorpionen styr över gemensam ekonomi, begär till mat, sex, droger och älskar att riva ned för att sedan bygga upp. Detta transformerande tema blir det vi nu får att ta oss an igen.

Mars kommer vända framåt den 29 juni. Då bör alla frågor gällande dåtiden vara utredda. Sedan har vi till och med den 3 augusti på oss att lägga sista krutet på Skorpionens ämnen ovan.

Beroende på vilket stjärntecken du är född i, påverkas olika typer av livsområden när Mars nu reser bakåt i Skorpionens tecken. Därför är det svårt att säga exakt hur du kommer påverkas. Men de generella riktlinjerna är att vi nu kommer behöva titta tillbaka och kanske rätta till saker gällande Skorpionens ämnen.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

Kommentera
Nästa artikeln Sommarhoroskop 2…
Föregående artikel Så här påverkas…

Så här påverkas stjärntecknen av fullmånen idag!

Så här påverkas stjärntecknen av dagens fullmåne i Skyttens tecken. Slutet på den resa vi inledde i samband med nymånen i Skyttens tecken den 11 december förra året, är här! Läs gärna för ditt ascendenttecken också!

Skytten- Första huset

Fullmånen äger rum i ditt eget tecken. Allt ljus på dig! Det är dags att tänka på dig själv. Kanske ställer du dig frågan ”När ska det bli min tur?”. De senaste två veckorna är det mycket möjligt att du fokuserat massor på dagliga rutiner och jobbplikter alternativt din egen hälsa. Nu är det dags att sätta dig själv i första rummet en stund. Det handlar inte om att vara ett stort ego, det handlar om att få en balans i livet mellan vad man ger andra och hur man tar hand om sig själv. Det du startade i samband med nymånen i ditt tecken den 11 december 2015 kommer nu till avslut. Det är mycket möjligt att det du avslutar har att göra med något av områdena juridik, högre studier eller publishing.

Skorpionen-Andra huset

Inkomster, tillgångar och dina egna talanger behöver få sig en översyn. En inkomstkälla kan upphöra för att ersättas av en annan eller kanske bestämmer du dig för att sluta använda en av dina talanger i jobbsammanhang, för att istället göra något annat. De två senaste veckorna kan det ha varit mycket fokus på dina nära relationer. En affärsrelation eller en kärleksrelation kan ha fått dig att ägna mycket tid åt hur du relaterar till dessa personer. Nu ska du fokusera på dig, dina talanger och det du äger och vad du tjänar pengar på. Det som sker kring fullmånen är frukten av det du startade den 11 december 2015.

Vågen-Tredje huset

Har du känt dig en aning splittrad, rastlös och frustrerad de senaste två veckorna? Som om du inte riktigt visste vilket ben du skulle stå på eller i vilken riktning du skulle gå? Passion, kanske dold sådan, eller andra starka krafter bakom kulisserna kan ha fått mycket av din uppmärksamhet sedan nymånen den 6 maj. Fullmånen i ditt tredje hus hjälper dig nu att hitta skärpa, mål och du får plötsligt massor att göra. Det ska skrivas mail till Gud och hela världen, möten ska bockas av och information kommer flöda in i ditt liv som en livlig flod. Det kan bli dags att formalisera avtal eller överenskommelser i ett skriftligt kontrakt.

Jungfrun-Fjärde huset

Sedan nymånen för två veckor sedan har du troligen fokuserat enormt på utlandsrelaterade projekt, studier, juridiska frågor och kanske skrivande eller föreläsande.  Men dagens fullmåne vill nu att du tar tag i ditt privatliv och då särskilt ditt hem och din familjesituation. Att sätta fart med renovering och stora hemrelaterade projekt, såsom husflytt och/eller försäljning av fastighet av någon typ är likaså aktuellt. Plötsligt kanske du funderar på en helt ny typ av boende. Det fjärde huset står även för känslomässiga rötter. Finns där något som nu måste få komma upp till ytan? Något som irriterat sedan länge kan behöva avslutas för att upphöra med att stjäla din energi. Du behöver lugn och balans i hemmet. Adjö känslomässigt bagage!

Lejonet-Femte huset

Det är dags för roligheter! Ett kreativt projekt som du arbetat med det senaste halvåret kan komma till ett avslut. Nyheter om att det är dags för en ny familjemedlem att anlända kan likaså dyka upp dagarna kring fullmånen. Det femte huset representerar även kärleksaffärer. Inte nödvändigtvis de mest seriösa relationerna, men faktiskt, alla relationer inleds med passion, flirt och risktagande. Om en flirt inte visat sig vilja ta saker och ting till en nyare, seriösare nivå, kanske du bestämmer dig för att avsluta historien. Eller så är du ute och svirar och dyker på en riktigt intressant person som bara sveper iväg med dig. Det är roligt, spännande och så glatt. Nyheter om dina barn kan också bli aktuella. Kanske får du ta hand om något brådskande ärende kring dem. Alternativt har de glädjande nyheter som gör att du får gå omkring och känna dig som stoltaste föräldern i världen. Det som sker nu är ett resultat av något du satte i rullning kring den 11 december 2015.

Kräftan-Sjätte huset

Ja, det lyckas ju onekligen på det där programmet, Biggest Looser. Om du speglar dig och irriterat nyper i en bilring eller två, kan den här fullmånen vara den avgörande knuffen som du behöver för att komma igång. Viktväktarna, detox-program och LCHF kan räkna med att få flera anmälningar än någonsin av personer med fullmånen i det sjätte huset. Hälsoaspekterna av att ta hand om sig kan inte ignoreras längre. Alternativt kanske din arbetsmiljö behöver sig en riktig rening. In med mer smarta lösningar på jobbet, möblera om kontorsrummet, sortera bland kundregistren och kom till ett avslut med vem och vilka du ska fortsätta att arbeta med. Ett viktigt arbets- eller hälsoprojekt som du startade för ett halvår sedan, kring den 11 december, kan nu komma till sitt avslut. Det är mycket möjligt att det funnits eller finns internationella kopplingar till den planen.

Tvillingarna-Sjunde huset

Det sjunde huset representerar äktenskap eller äktenskapsliknande, seriösa kärleksrelationer, men också partnerskap inom företagande. Relationer och samarbeten man har med t ex en agent eller advokat faller under detta hus. När fullmånen besöker det sjunde huset kanske det är dags att promenera nedför altargången eller att signera ett avtal om samarbete med en affärspartner. Hela utmaningen i situationen består i att hitta en balans mellan dina egna behov och sammanslagningen av dessa med en annan persons och/eller företags behov. Om ett förhållande inte hållit måttet, kan det bli tal om att komma till ett avslut för att få relationen att lyckas, alternativt att sätta stopp för en relation som inte längre bär frukt. Du kan ha i hemlighet ha funderat mycket de senaste två veckorna och är nu redo att ta ett avgörande steg. Det steg du tar är avslutet på något du startade kring den 11 december 2015.

Oxen-Åttonde huset

Du gav dig själv vissa löften kring nymånen den 6 maj och nu är det dags att ta tag i motstånd och hinder i din väg. Det åttonde huset representerar gemensamma tillgångar, känslor som lever under ytan, djupt rotade begär och behov. Fullmånen signalerar att något kulminerar när det gäller hur du ger dig själv trygghet. Äter du upp dina känslor i skafferiet när ingen ser? Är du den som går i din partners ledband eller har du satt dig i en skuld som börjar ge dig alltmer sömnlösa nätter? Håller hälsoproblem dig fången? Det är dags att rensa i denna röra. Fullmånen kan ge dig en chans att ta tag i känslor som du har svårt att kontrollera, en ekonomisk uppgörelse med en partner och/eller banken kan leda till helt nya, bättre förutsättningar. Hur andra använder dig som deras personliga snuttefilt kanske också är något som du nu behöver skaka av dig. Du har fullt tillräckligt att ta hand om dig själv. Operation personlig transformation kan nu nå sin kulmen. Helande står högst upp på din agenda. Du startade denna frigörelseprocess kring den 11 december 2015 och nu är det dags att sätta punkt. Besök en läkare eller frigör känslor genom spirituella övningar.

Väduren-Nionde huset

Du har troligen fokuserat mycket på din ekonomi och hur du använder dina talanger sedan nymånen för två veckor sedan. Mailen har säkert gått varm och telefonen likaså. Nu är det dags att ta ett steg tillbaka. Du behöver få komma ner på marken och bara, tja, andas en stund. Det har snurrat på för mycket. Att slå dig ned och läsa en bok av Deepak Chopra hade inte varit helt fel. Kanske reser du inom de kommande 10 dagarna. Eller börjar planera för en långresa. En fullmåne i det nionde huset signalerar att det är dags att komma till ett avslut vad gäller just ett projekt som har att göra med långa resor, utland/utlänningar, livsfilosofi och/eller undervisning och författande. Kanske får du ett erbjudande om att undervisa om allt det du vet. Eller kanske är det du som bestämmer dig för att sätta dig i skolbänken igen? Högre sanningar och nya perspektiv vill komma in i ditt liv och du kommer välkomna det.

Fiskarna-Tionde huset

Hoppsan, blev du just headhuntad för den där åtråvärda tjänsten som alla på ditt kontor eller i din bransch gått och drömt om? Fullmånen i ditt karriärshus kan mycket väl se till att det arbete du gjort de senaste sex månaderna nu verkligen bär frukt. Fullmånen kan ge dig en chans att visa vad du går för- lite av en upp-till-bevis situation kan uppstå på jobbet. Och allas ögon faller på dig. Något inom ditt arbete och din status tar slut, för att ersättas av något annat. Det kommer kännas skönt att få gå vidare. Du har fokuserat väldigt mycket på att maila och hålla kontakten med folk sedan nymånen den 6 maj. Alternativt har du haft mer kontakt  än vanligt med dina syskon och grannar. Rest lokalt har du troligen också gjort som en tok! Som en avancerad PR-agent för dina egna ärenden har du sålt dig, dina tillgångar och dina talanger de senaste två veckorna. Nyheterna om nya möjligheter inom din karriär, eller att bara planera långsiktigt, kommer därför kännas mycket välkomna.

Vattumannen-Elfte huset

Sedan två veckor tillbaka har du troligen fokuserat mycket på ditt hem och din familj. Kanske har du också gjort en liten resa tillbaka i minnenas värld och bearbetat sådant som ligger långt tillbaka i tiden. Oavsett om du renoverande eller förlät gammalt groll, så kommer nu en punkt där du inser att du kanske kan göra en hel del nytta för andra människor. Nätverk, organisationer, klubbar och föreningar poppar upp som svampar i jorden och de vill ha med dig på alla möjliga event. Kanske blir du inbjuden att tala på ett konvent, kanske behöver en god vän dina privata råd eller kanske är du initiativtagaren till ett nytt hett nätverk. Eller skriver du ett kontrakt med en ny samarbetspartner som öppnar en helt nya sociala cirklar för dig? Du har många tillgångar som andra kan dra nytta av. Väldigt många andra. Det är dags att bli supersocial! Den här fullmånen är kulminationen av det du startade den 11 december 2015.

Stenbocken-Tolfte huset

Om du de senaste två veckorna har fokuserat på nöjen, kalas eller att ta hand om barn och kreativa projekt, kanske du i samband med fullmånen känner ett enormt behov av att få dra dig undan och bara vara du ett tag. Ett djupt personligt besked kan komma till dig. Det kan ha att göra med utlandet eller juridik. Din mamma kan stå i centrum för nyheterna. Du behöver landa och få komma i personligt inre lugn efter att ha tillgodosett yttre behov. Kanske överraskar du både dig själv och din omgivning med att säga ”Nej, tack, jag ska bara vila i helgen” när de frågar om du vill följa med på utflykter eller middagsbjudningar. Ditt inre och dina känslor står i centrum. Att ta tag i sådant som legat under ytan är viktigt för din personliga balans och lycka. Du kanske inte berättar för din omvärld exakt vad det handlar om då det känns ytterst privat. Nästan hemligt eller tabubelagt. Varför inte testa regressionsterapi eller healing nu? Du är redo att testa något nytt för att stärka dig själv.

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Horoskop vecka 2…
Föregående artikel Sommarhoroskop 2…