Bloggmingel

En till två gånger per år möts vi

Annonsen laddas.

Ikväll är det dags för bloggmingel, passar ju perfekt med solen precis på väg in i mingliga Vattumannen!

Under mina 3,5 år (kan knappt förstå att tiden gått så fort!) som bloggare på amelia har vi alltid träffats i lokalerna där Bonnier Tidsskrifter sitter. Idag ska vi dock träffas på en restaurang. Det brukar vara trevlig buffé, inspirerande samtal, möten och goda råd för hur vi som bloggare ska arbeta.

Jag ser verkligen fram emot det!

Men, tills dess blir det bokknattrande och lite andra trådar att ta hand om. Adlibris utlyste nyligen en tävling om ett personligt horoskop när man köpte ”Låt stjärnorna vägleda…”. Nu har vinnaren utsetts och jag ska sätta mig och titta på hennes tur och trender för det kommande året.

Jag önskar er en positiv onsdag!

Kramar

Helena

 

Några vackra ting

Vackra kläder i januari piggar upp!

Annonsen laddas.

Några snygga saker jag sitter och suktar efter just nu. En annan är ju svag för roséguld och rosa…

Inlägget innehåller köplänkar.

I efterdyningarna av fullmånen den 12/1

Förändring och önskan om förändring

Annonsen laddas.

Hur upplevde ni fullmånen?

Jag fick höra om allt från hastiga uppbrott (hej-då bröllop i Frankrike i sommar…) till tankar och planer på att byta jobbinriktning. Med Pluto, skuggmakaren, i opposition till fullmånen var det mycket intrig och transformationsenergi i luften.

Är det kanske någon av er som kickstartade en ny era i livet?

Jag tycker att jag fick en helt ny dimension till min bok som jag skriver. Den är ju på just temat transformation och Jupiter i Skorpionen som är det som väntar oss alla hösten 2017.

Annars då? Jodå, jag skriver vidare, modifierar min diet en aning och har glatt mig åt fina läsarmail gällande Fortunata. Kändes som en rejäl glädjeknuff.

På torsdag är det dags för solen att träda in i Vattumannens tecken och vi kommer alla få en dos av ”samarbete, nätverkande, välgörenhet och användandet av smart teknik och internets fantastiska möjligheter”. Känns superkul säger jag som älskar online business!

Ha en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

Vill du få vägledning gällande ditt företagande?

Discovery session med Anna Åberg

Annonsen laddas.

Goda nyheter på en måndag!

Jag har fått ett väldigt generöst och spännande erbjudande av Anna Åberg. Om du är företagare och vill ha vägledning och råd gällande vad du verkligen vill med sin företagsidé (ja, det låter kanske självklart men det är inte alltid glasklart!) kontakta då Anna genom att maila till:

anna.aberg@annaaberg.se

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla om en gratis discovery session med Anna eller någon i hennes team är att ange ”Ja tack” i mailet.

Återkom gärna och berätta sedan, ni som hinner först till kvarn. Anna ger bort 10 discovery sessions.

Lycka till!

Kramar

Helena

Horoskop vecka 3, 2017

Gratis veckohoroskop, januari 2017

Annonsen laddas.

Årshoroskop 2017 för alla stjärntecken finner du HÄR.

2-veckors astro publiceras på torsdagen i varje ojämn vecka. För perioden som startar den 19 januari- kika in här på bloggen på torsdag!

Horoskop för perioden 5-18 januari finner ni HÄR.

Förra veckans intensiva fullmåne och storkors är bakom oss (kändes som torsdagen den 12/1 var ”arga dagen”…) nu, i efterdyningarna av förändringar och frihetsönskningar, är det dags att blicka framåt och gå vidare med mod i bröstet.

Vecka 3 bjuder på följande planetmöten:

Nytänkande!

På torsdag den 19 januari träder Solen in i Vattumannen. Nu är vi redo att mingla, samarbeta och lära oss i grupp. Att vara en del i en organisation eller sammanslutning av andra personer med likadana intressen får nu allt solljus. Nu är en god tid för att tänka i banor som gynnar att arbeta med andra, istället för att göra allt själv. Teknik och nya sätt att arbeta eller leva är helt rätt i Vattumannens tid. Hur vill du leva eller arbeta framöver? Kan du underlätta ditt liv genom att tänka ”utanför boxen”?

Framåt och bakåt

Samma dag, den 19 januari, möter Mars Saturnus i en kvadratur. Mars, som är superenergi, möter återhållsamme och metodiske Saturnus. Det blir lite framåt och bakåt på samma gång. Kanske drabbas du av en hastig lust att göra något nytt omedlebums men kommer sedan på att lagar, regler, struktur, personligt ansvar och yttre krav på disciplin och ordning sätter stopp för dig. Mixade energier alltså. Odla ditt tålamod för Saturnus brukar vinna den här kampen.

Vacker medkänsla

På fredagen den 20 januari är det istället vackra Venus som flirtar med Pluto i en vacker sextil. Nu är vi bra på att visa omtanke och kärlek för dina nära och kära. En mjuk, vacker energi. Kanske pushar och hjälper du någon nära dig lite särskilt. Pluto kloka iakttagelser gör att du nästan magiskt kan känna in andras behov.

Några få men korta milstopar att ha med sig för veckan som kommer.

Ni finner 2-veckors astro på bloggen för perioden 19 januari-1 februari HÄR.

Jag önskar er en underbar vecka!

Kramar

Helena

PS Tycker du om mina horoskop kanske du även tycker om min bok ”Låt stjärnorna leda dig till framgång”. En manual med datum och tider för de kommande åren för att du på bästa sätt ska kunna använda planeternas rörelse över himlavalvet till fördel för dig! Skriven för att passa såväl astrologifantasten som nybörjaren.

Nu även på danska och finska!

Låt stjärnorna leda dig till framgång (inbunden)

PS 2.

Min fantastytrilogi, Fortunatas Profetia, som fått fina reaktioner från såväl barn, vuxna och fantasyexperter, finns även den ute. En magisk berättelse som utspelar sig i Gamla Stan i Stockholm. Den perfekta gåvan till fantasyfrälsta!

 (häftad)