Helenas Horoskop

Lyxdag!

Helena Biehl

Ah, vackra, lyxiga dag! Jupiter möter Venus i en underbar sextil och jag ska gå och klippa mig och slinga håret hos Linda på Klippoteket. Hon är verkligen så duktig på färg och det blir alltid kanon när jag har varit hos henne. Ska passa på att kika lite i butiker efteråt.

Igår hittade jag en fantastisk klänning som jag tänkte köpa till Frankrike nästa år. Det är denna skönhet i spets och rosa från NA-KD för 799 kr. Jag älskar den!

& Other Stories | Inspiration

Älskar också denna kombo av mysig, röd Mohairtröja med fin crossoverväska.  Båda från & Other Stories. Lite mindre sommarkänsla där dock. men franskt i alla fall!

Jag är också på jakt efter en bra highlighter. Lumene är mitt favoritmärke när det gäller foundation och underlag. Upptäckte dem inför mitt bröllop och har använt deras produkter sedan dess.

Ja, en riktigt lyxdag för min del. Precis i enlighet med stjärnornas råd.

Vad gör ni idag? Något skoj, lyxig eller annat positivt som är på gång?

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

Kommentera
Föregående artikel Novemberhoroskop…

Novemberhoroskop 2016- Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna

Helena Biehl

Novemberhoroskop 2016- De största och mest märkbara händelserna för stjärntecknen i november

Novemberhoroskop STENBOCKEN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober äger/de rum i ditt elfte hus. Det elfte huset är nätverkandets hus. Det är där man samarbetar och interagerar med andra istället för att tänka att man klarar sig bäst själv. Med så mycket fokus på andra är det mycket möjligt att du under novembers första tio dagar får nyheter som berör hur du samverkar med andra exempelvis i en grupp eller klubb du tillhör. Om du länge har tänkt på att starta en verksamhet som kräver sitt följe på exempelvis Facebook eller Instagram, är det den här nymånens energier som du ska använda dig av! Passiva inkomster via nätet är exakt vad den här nymånen skulle kunna hjälpa dig med. Agera så nära nymånen som möjligt och se vad som sker under det kommande halvåret. Då kulminerar din satsning  i ett resultat i enlighet med dina ansträngningar.

Mars in i Vattumannen den 9 november sätter fart på alla typer av frågor kring din ekonomi, dina inkomster och det du äger. Din familj tycks hjälpsam med det ekonomiska, både vad gäller råd och med att bidra med pengar om det är tufft. Nu kanske du också väljer en mer stridslysten attityd för att få igenom krav när du löneförhandlar eller säljer något du äger. Megafokus på dina pengar i november alltså!

Fullmåne i Oxen 14 november ger dig en chans till avslut gällande ett kreativt projekt som du startade efter den 6 maj i år. Det är troligen nöjesbetonat men kan även vara ett flirtigt kärleksförhållande som inleddes vid samma tid. Nu är det dags att bestämma sig för hur detta ska fortskrida. Är det dags att göra en relation officiell eller avsluta ett arbete gällande skrivande, sång eller annat kreativt skapande? Det femte huset där fullmånen äger rum är även förknippat med fertilitet och berömmelse! En graviditet eller en ”graviditet” med ett kul hobbyprojekt kan börja ge födslovärkar nu.

Solen flyttar in i Skytten 21 november och lyser upp ditt tolfte, spirituella hus. Det kan bli en mycket introvert månad från och med nu och fram till din födelsedag. Det är som om du samlar dig och hittar krafter inom dig, kanske via meditation, spirituell litteratur eller dina egna nattliga drömmar. När din födelsedag sedan kommer är det din årliga astrologiska födelsedag och du får en chans att sätta ned helt nya frön i jorden inför det år som väntar dig. Lyssna till din intuition, våga tänka i nya banor och följ din magkänsla. Det tolfte huset uppmanar dig till att djupandas och satsa på återhämtning. När du sedan lyfter blicken ska du våga tänka utanför boxen. Nya livsperspektiv väntar dig och de kan förändra hela din värld. Det är en utmärkt period för att praktisera lagen om attraktion. Tror du på tankens kraft, satsa då på att visualisera och affirmera denna månad! Nymånen den 29 november äger rum i just detta hus och Skyttens tecken, använd nymånens nystartande kraft i enlighet med dina drömmar!

Novemberhoroskop VATTUMANNEN

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober berör/de ditt tionde hus. Det tionde huset är där karriären, det personliga ryktet och ambitionerna inför framtiden finns. Under novembers första 10 dagar kan du dra nytt av denna trend till ett bättre betalt yrke med mer status. Du har beskydd av företagsledare och chefer nu. Om du är jobbsökande ska du satsa på att söka ett arbete som är bättre än ditt förra. En högre lön, befattning eller mer ansvar är vad det tionde huset handlar om. De frön du sår under novembers första 10 dagar kommer följa med dig och nå sin kulmination under de kommande 6 månaderna.

Mars in i Vattumannen den 9 november kommer få dig att uppmärksamma dina egna drömmar, ditt utseende, din profil och livsinställning. Med Mars går det mesta snabbt så bli inte förvånad om du i rask takt bestämmer dig för att börja hårdträna, byta frisyr eller göra ett kirurgiskt ingrepp. Vattumannens tecken handlar om att befria sig från det som varit och våga göra något helt nytt. Det är i de termerna du tänker när Mars är med dig i november månad.

Fullmåne i Oxen 14 november bringar med sig ett avslut gällande ett ärende, möjligen rörande pengar, fastigheter och ägande, som du startade i maj i år. Ditt hem och din närmaste familj står i centrum för den situation som nu når sin kulmination. Om hemmet och familjen tidigare varit ett område som inte gett dig lugn, tycks nu kunna släppa den oron och känna att, ja, du har läget under kontroll.

Solen in i Skytten 21 november ger dig din årliga topp när det gäller att nätverka och samverka med andra. Nu är inte ensam starkast. Tvärtom ska du se att du kan få ut enormt mycket glädje av att träffa likasinnade i grupper, organisationer eller nätverk. Reseklubbar med inriktning på att besöka vackra slott, gå på teater eller lära sig mer om konst och skönhet är ett exempel på hur den här energin kan ta sig uttryck. Nymånen i Skytten den 29 november blir som ett riktigt startskott för denna trend. Kanske sätter du dig ned och bestämmer datum för en spännande resa eller trycker på ja-knappen för att stödja ett internationellt projekt för att rädda barn, djur eller miljö.

Novemberhoroskop FISKARNA

Nymåne i Skorpionen den 30 oktober aktiverar/de ditt nionde, utåtriktade hus. Som alltid med en nymåne erbjuds bra möjligheter till nystart inom just det nionde husets områden. Dessa är juridiska beslut, högre studier, livsåsikter och det internationella. I samband med nymånen och de 10 första dagarna i november kan du får nyheter gällande en juridisk fråga eller bara känna det som att du lyfter din blick och ser på livsomständigheter på ett helt nytt sätt. Sätt intentionen att vinna en juridisk fråga, ansök till en högskola eller gör dig redo för en resa långt hemifrån. Ju närmare den 30 oktober du sätter spaden i marken för din plan, desto bättre. Se sedan dina intentioner blomstra och utvecklas under det kommande halvåret.

Mars in i Vattumannen den 9 november ser till att sätta fart i ditt tolfte, andliga hus. I november kanske du väljer att ladda batterierna genom meditation och genom att läsa spirituell-och självhjälpslitteratur. Med det tolfte huset aktivt kan också ett kirurgiskt ingrepp bli aktuellt. Om du har känt dig under isen, följ din utmärkt intuitiva förmåga och lyssna till vad din kropp ber dig göra eller äta. Dina nattliga drömmar kan bli fler under den här tiden. En del av dem kan kännas närmast profetiska.

Fullmåne i Oxen 14 november för med sig ett avslut gällande projekt som rör kortare resor, studier eller försäljning. Det är det tredje huset som berörs av fullmånen. I det tredje huset bor mental kvickhet, PR, försäljning och snabba beslut. Det kan bli mängder av email och samtal att ta hand om. Minns du vad du startade den 6 maj i år? Nu är trenden att avsluta det du påbörjade då. Det tredje huset är även syskonens samt det nära grannskapets hus. Det kan ha varit väldigt stor betoning på kontakten med grannar och de du möter på en daglig basis i ditt område. Kanske har du under det senaste halvåret rör dig mer än vanligt i dina kvarter eller närmiljö genom exempelvis dagliga promenader eller motionsrundor med barn/barnbarn eller husdjur. Ett omfattande renoveringsarbete på din gata kan exempelvis ha påverkat dig de senaste månaderna, men nu ser du ett slut på saken. Likaså kan en mängd korta resor för ett barn eller barn i din närhet nå en punkt då de inte längre blir lika nödvändiga.

På söndagen den 20 november beger sig din styrare, Neptunus, äntligen framåt igen. Fantasifulla Neptunus har befunnit sig retrograd sedan mitten av juni. Sedan dess kan du har grubblat över vilken väg du ska välja i livet. Du har troligen vänt och klurat på allt från arbete till var din personliga lycka finns. Nu när din styrare långsamt får fart igen lättar frågorna och du är redo för att bestämma dig för vilken väg du väljer. Ditt grubblande är äntligen över!

Solen in i Skytten 21 november lyser upp ditt tionde hus och din karriärzon. Neptunus framåtrörelse sammantaget med Solens fokus på din karriär och dina ambitioner ger dig en bra tid för att kamma hem segrar eller ta ett viktigt steg mot ett nytt mål i ditt arbete. Det tionde huset är belöningarnas hus. Allt det arbete du har gjort det senaste året ger dig lön för mödan. Chefer, större företag eller VIP-profiler inom ditt arbetsområde står på din sida. Förbered dig på tal om ett nytt arbete och ett som troligen ger dig mer ”status” än innan. Solen är den naturlige styraren av ditt arbetshus. En utmärkt tid för att söka ett nytt arbete om du vill byta eller är arbetslös. Nymåne i Skytten den 29 november är ditt magiska startdatum för alla dessa områden. Agera och/eller förvänta dig nyheter from den 29 november och 10 dagar därefter. Då är nymåneenergin som kraftfullast.

Kommentera
Nästa artikeln Lyxdag!
Föregående artikel Novemberhoroskop…

Novemberhoroskop 2016

Helena Biehl

Idag lägger jag upp novemberhoroskop för de tre sista tecknen i zodiaken; Fiskarna, Vattumannen och Stenbocken. På torsdag, fredag och lördag kommer de övriga tecknens horoskop.

Ni har ju önskat att jag skulle börja i omvänd ordning. :-)

Alla stjärntecken kommer ha fått sittt novemberhoroskop innan den 1 november. För säkerhets skull lägger jag upp alla stjärnteckens novemberhoroskop i ett enda stort inlägg den 1 november också. Hoppas att ni ska tycka om det!

Fortsatt glad dag!

Kramar

Helena

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Novemberhoroskop…
Föregående artikel Regn och söta ba…

Regn och söta barnblusar med kragar

Helena Biehl

Jag säger bara regnjacka! Jag har släpat mig ut i regnet för att få lite luft och handla mat. Inte något kul upplevelse alls. Både jag och det lilla Lejonet var dyblöta när vi kom hem.

Jag har fått lite ändrade jobbplaner med det hemliga projektet. Jag fick just reda på det via ett mail. Schemat på kontoret är späckat och jag har i och med det fått en lite lugnare arbetstakt. Jag är faktiskt glad för det. Det har varit enormt mycket att göra sedan hösten startade och ibland har jag vaknat och känt mig för trött.

Glad för oväntad ledighet och ett skrivarpass som är mycket mer lätt än vanligt slarvade jag naturligtvis bort en hel halvtimme med att julshoppa till den lilla damen. Jag är tokig i söta blusar och toppar med kragar på. De är inte helt lätta att hitta, Kiddies och fina butiken Byengberg har en del sött men annars lyser blusarna med kragar med sin frånvaro. Men Spanien och Portugal kan sina kragar så nu har jag klickat hem söta saker från Childrensalon istället. Mayoral och Laranjhina är mina favoritmärken.

Nu ska jag återgå till jobbet. Det blir till att lägga upp en ny plan igen. ”Fortunatas Profetias” provtryck behövde lite justeringar och nu väntar jag på ett andra provtryck. ”Låt stjärnorna leda dig mot framgång” är nog klar från tryckeriet när som helst. Siktar in mig på nätbusiness och ”förändringsboken” just nu.

Jag önskar er alla en fortsatt varm, härlig tisdag!

Kramar

Helena

Kommentera
Nästa artikeln Novemberhoroskop…
Föregående artikel Årshoroskop 2017

Årshoroskop 2017

Helena Biehl

Årshoroskop 2017

Jag har nu hunnit halvvägs i min tolkning av stjärntecknens årshoroskop 2017. Det är det absolut utan tvekan det största inlägget jag gör på hela året här på bloggen. Dokumentet brukar stanna på ca 15 A4 sidor när jag tryckt ned sista tangenten. Det är ett digert arbete. Endast en liten del av allt jag vill skriva eller säga om årshoroskopet 2017 får plats i tidningens horoskop. Därför är det så toppen med bloggen för då kan jag skriva utan en enda tanke på att överskrida antalet tecken per stjärntecken.

Enligt plan hoppas jag kunna publicera alla stjärntecken lagom till Lucia. Om jag inte minns fel så har jag gjort så under alla mina tre år här på amelia. Då får man en bra chans att föra in viktiga datum i kalendern och planera i förtid. Min kalender är full av datum och kommentarer som ”Ja- gör det” eller ”Nej, absolut inte denna dag”. Det är ganska roligt när man sedan går tillbaka och ser vad man faktiskt gjorde eller vad som sedan hände kring de markerade dagarna.

Nåväl, åter till plikten och era århoroskop. Idag startar jag med Vågens horoskop 2017. Och har en deadline för 2-veckorshoroskopet som startar den 8 december… Full fart!

Fortsatt glad tisdag!

Kramar

Helena

Kommentera
Nästa artikeln Regn och söta ba…
Föregående artikel Tävlingsfilm til…