Var har du tur just nu? Turplaneten Jupiter i horoskopet.

Hela stjärnhimlens turgosse nummer ett, Jupiter, behöver tolv år för att besöka alla tecken i zodiaken. Sedan i somras befinner han sig i Kräftans tecken.Sist han gjorde det var alltså för tolv år sedan. Om ni tänker tillbaka 12, 24, 36 och 48 år kan ni jämföra vad som händer nu, med vad som er hände er då och troligen se en röd tråd.

Jupiters inverkan på alla tecken fram till juli 2014

Alla vill ha Jupiter i sitt eget tecken för att han för med sig optimism, möjligheter och tur. Nedan får ni en liten snabb-guide över vilka områden som Jupiter i Kräftan berör för alla stjärntecken. Ledoren för Jupiter är expansion och flyt applicerat på det hus han besöker. Perioden som är aktuell är juni 2013- 16 juli 2014. Om ni vet vilket ascendenttecken ni är, läser ni för det tecknet också. Om ni inte vet ert ascendenttecken kan ni enkelt få reda på det på den här sidan.

Här har du tur!

Väduren: Jupiter befinner sig i det fjärde huset. Hus, hem, lägenhet och familj. Hushåll, hemstad och land. Nytt hem och renovering är aktuell.

Oxen: Jupiter befinner sig i det tredje huset. Sociala medier, skriva, läsa, studera och kommunicera. Din röst ska komma fram.

Tvillingarna: Jupiter befinner sig i det andra huset. Tur med ekonomi, inkomster och ägande. Viss risk för överdrift av inköp dock.

Kräftan: Jupiter befinner sig i det första huset. Din image, hur du ser ut och hur folk uppfattar dig. Du startar en ny 12-års cykel.

Lejonet: Jupiter befinner sig i det tolfte huset. Du arbetar med hemliga projekt och förbereder dig inför ditt nästa stora år. Ditt inre betonas. Intresse för det alternativa inom medicin. New Age och övernaturligt lockar också.

Jungfrun: Jupiter befinner sig i det elfte huset. Du nätverkar, träffar folk, utökar din kontaktlista och är supersocial.

Vågen: Jupiter befinner sig i det tionde huset. Det är ditt stora karriärår. Du har framgång i arbetet  och bygger status.

Skorpionen: Jupiter befinner sig i det nionde huset. Läsa, skriva, resa på långresor, studera på universitet och ha mycket kontakt med utland och/eller utlänningar är helt rätt. Ge ut en bok eller vinna en rättsprocess.

Skytten: Jupiter befinner sig i det åttonde huset. Tur med banklån, kommissionslön, fastigheter, försäkringar, arv och gåvor.

Stenbocken: Jupiter befinner sig i det sjunde huset.  Partners i kärlek och äktenskap. Relationer till fiender och rivaler. Dags att gifta sig eller starta företag tillsammans med en partner.

Vattumannen: Jupiter befinner sig i det sjätte huset. Du tar hand om din livsstil, dagliga arbete och hälsa. Man finner balans mellan arbete och fritid.

Fiskarna: Jupiter befinner sig i det femte huset. Dina barn, gudbarn, barnbarn och yngre släktingar. Kärleksaffärer och kreativitet betonas. Skapa något- en pjäs, en bok eller måla tavlor, gärna med koppling till eller för barn.

Hör gärna av er och berätta om era erfarenheter- det är alltid lika roligt att höra riktiga berättelser från livet!

Ha en underbar lördag!