Förändringar som väntar alla stjärntecken (Ledtrådar!)

Planeten som överraskar

Uranus är den planet som mer än någon annan förknippas med överraskningar och oväntade förändringar. När man minst anars det knackar han på och levererar, nästan chockartat, budskap om att han nu ändrar omständigheterna helt. Uranus ledord är alltid att vi ska söka förändring och våga se verkligheten ur nya perspektiv.

Uranus gick ner i lågenergiläge i juli 2013. Önskan om förändringar har bubblat inom oss sedan dess men vi har inte kunnat komma till skott. Sedan igår ökar Uranus takten igen. Han befinner sig dessutom i krigartecknet, Väduren. Jag har redan nämnt att astrologer förknippar just denna kombination, Uranus och Väduren, som oerhört explosiv och att vi den närmaste tiden kan förvänta oss ”historiska event”, både på en personlig och global nivå.

Nedan finner ni vilket område som Uranus styr för de olika stjärntecknen. Det är möjligt att information, tankar och idéer som kommer till er just nu sätter fart och är ledtrådar till vad ni kan väntar er inom de områden där ni önskat er en förändring sedan i somras.

Väduren: Uranus styr Vädurarnas sociala och nätverkande hus. Där finns också drömmar man har. Håll ögonen öppna på information som kommer kring den 17 och 18 december, för en glimt av vad som väntar dig med när Uranus går framåt.

Oxen:Uranus styr  din karriär och status. Var har du suttit fast i karriären sedan i somras? Vilka förändringar har du velat göra? Information och tankar som kommer till dig dagarna kring den 17 och 18 december för med sig viktiga budskap till dig för att ta dig framåt.

Tvillingarna: Har du sedan i somras längtat efter eller funderat på att ta en ny väg, kanske studera till något annat, eller flytta utomlands en period? Håll utkik efter ledtrådar i form av information dagarna kring den 17 och 18 december.

Tvillingarna är utmärkta journalister och författare, nu kommer chansen till förlagskontrakt och publicering. Kanske inte på det sätt som du tänkt, men ändock. Uranus bringar alltid fram nytänkande- har du samma sak dold i manus?

Kräftan: Livet, döden, transformation av livet och djuriskt passion är tankar som bankat i huvudet på Kräftorna när de samtidigt tagit hand om hus och hem. Det är dags att gå framåt, håll inte tillbaka lustarna att hänge dig i passion eller i att utforska ditt inre. Gärna med hjälp av okonventionella medel. Dagarna kring den 17 och 18 december kan du få ditt startskott via något du hör.

Lejonet: Uranus styr ditt äktenskapshus- och partnerskapshus. Har du i hemlighet gått och önskat dig nyare, bättre förutsättningar i ditt äktenskap eller i arbetssamarbeten? Dagarna kring den 17 och 18 december öppnas dörrarna till möjligheternas land.

Jungfrun: Det är möjligt att du känt att du önskat dig en förändring i din dagliga arbetssituation, mer teknik och nytänkande. Likaså kan du har funderat över nya vägar till hälsa. Var uppmärksam på idéer och information som kommer till dig dagarna kring den 17 och 18 december. Där kan lösningar och möjligheter finnas.

Vågen: Uranus styr ditt femte hus. Har du känt dig begränsad i ditt sätt att få ha riktigt roligt? Leker du med tanken på att bara få kasta allt ansvar och roa dig, flirta hejvilt och skaffa ett gäng ungar att leka med? Dagarna kring den 17 och 18 december är det dags att ta ett steg mot att ha mer skoj.

Skorpionen: Uranus styr ditt hem och din familj. Har du sedan i somras varit öppen för att förändra stereotypen för hur en familj ska eller bör leva. Dagarna kring den 17 och 18 december är det möjligt att du får en chans att gå emot strömmen när tankar om alternativa boendesituationer eller familjekonstellationer blir aktuella.

Skytten: Det är möjligt att du sedan i somras sitter och ruvar på information som vill komma ut. Det är nytänkande och kan orsaka en hel del uppmärksamhet. Kanske vill du studera eller undervisa inom områden som känns som oprövad mark. Håll utkik dagarna kring den 17 och 18 december- din chans till att få ropa ut hemligheter till världen kan finnas där.

Stenbocken: Pengar, budget och tillgångar. Du har behövt en förändring, en radikal sådan, sedan i somras. Från och med dagarna kring den 17 och 18 december, är det dags att tänka i nya banor för att få kontroll över din budget och ekonomi. Meddelanden om kommande inkomster eller förändringar i lön, kan komma dessa dagar.

Vattumannen: Uranus styr ditt ego och omvärldens bild av dig. Du kan sedan i somras i hemlighet ha funderat mycket över hur du vill uppfattas och vad du vill stå för. Du är nu redo att ta dig an förändringar och ge uttryck för dina nya synsätt. Dagarna kring den 17 och 18 december är energin extra stark och du kan få ledtrådar till vägar som öppnas för dig.

Fiskarna: Uranus styr dina hemligheter, sådant som smärtar dig och sådant som du helst håller doldt för omvärlden. En mara kan ha ridit dig sedan i somras. Desperat har du önskat en befrielse från sådant som smärtar dig. Dagarna kring den 17 och 18 december kan du få en insikt som gör att du kan få fart i en ny riktning som känns bättre för dig.