Överblick över alla stjärntecknen 2014

Gårdagens inlägg om hur det ska gå för Jungfrun gav mig, inte helt oväntat, önskemål om samma summering från andra tecken också. Jag vill idag därför bara påminna om att ni finner de generella tendenserna för varje stjärntecken i mitt årshoroskop 2014 HÄR.

Som vanligt läser jag alla era kommentarer, mail och meddelanden på Face Book. Det ger mig utmärkt vägledning när jag skriver blogginläggen. Stort tack för varenda en av dem. Men för idag, för rättvisans skull, ville jag hänvisa till årshoroskopet för alla tecknen.

Jag har känt av det kardinala korset rejält, det guppar på sjön skulle man lugnt kunna säga. Men, håller man sig hårt i relingen kan man faktiskt lyckas sikta torra land där en bit borta. Fortsätt med att ta in info, låt den bearbetas genom tankar och samtal. Att det tumlar runt och en dag är en sak som gäller, för att sedan ändras igen, tyder på att ni, och jag, valt en förändringens väg. De jobbigaste tidpunkterna i ens liv är oftast de mest givande i slutändan. Och det är en utmärkt tanke att påminna sig själv om. Snart har denna period passerat och vi kan skratta när vi tänker tillbaka på den. Håll ut lite till bara- vi når snart lugnare energier.

Kramar till er alla fina läsare,

Helena