Augustihoroskop 2014- Jungfrun

Det är fullt fokus på ditt tolfte, inre, hus. Vad som än pågår i ditt liv har en spirituell mening och en spirituell lösning, om du behöver en sådan. Det yttre tycks inte intressera dig lika mycket som dina minnen, det du åstadkommit, hur mycket du har växt som person och dina livserfarenheter. Det tolfte huset är ändhållplatsen för allt som hänt dig sedan din förra födelsedag. Nu är det dags att summera vad du lyckats uppnå sedan förra året, vilka misstag som begicks och vad du lärt dig om dig själv och din omgivning. När du har en klar bild över vad som hänt dig, var du har vuxit och har haft flyt, sätt då nya mål för det år som väntar.

Från och med den 23 augusti kommer du befinna dig i din årliga nystartsperiod. Ju klarare du ser vilka mål du siktar på, desto lättare för dig att börja närma dig dem. Att prioritera dig själv och din lycka står högst på agendan när hösten snart gör entré. Om din partner förvånas, eller kanske kräver mer av dig, när du allra helst bara vill tänka på dina egna mål- försök då att förklara läget. Alla vill vi nå mål och lyckas och din partner kommer förstå och stötta dig när du bara ger honom/henne en chans att få vara med på din resa. Om du inte får någon förståelse alls för att det nu är dags för dig att följa dina drömmar, finns det en risk för att du fattar handtaget till ytterdörren. Det är fullt möjligt att det är just detta, att få stå tillbaka för andra, som du avser att sluta upp med inför ditt kommande år.Ekonomiskt har du flyt. Någon i din familj kan visa sig väldigt generös alternativt kan pengar från karriären komma till dig från och med mitten av månaden.

Det är Venus, din ekonomiska planet, och Jupiter, din familjeplanet, som samarbetar på ett mycket positivt sätt. Du kommer känna dig lyckad. Det är som en bekräftelse på att du är på väg åt rätt håll med ditt liv. Härligt!