Augustihoroskop 2014- Skorpionen

Din karriär får sig ett rejält uppsving från och med den 23 juli och denna tendens fortsätter även i augusti. Ett flertal planeter gör Solen sällskap i ditt tionde hus. Du har inte haft sådant fokus på din karriär på ett helt år. Det är faktiskt så mycket som händer att du kanske till och med kommer se tillbaka på slutet av juli och nästan hela augusti som en av ditt liv höjdpunkter när det gäller ditt arbete. Wow!

Din kärleksplanet, Venus, befinner sig också i ditt karriärhus. Detta tyder på att du inte bara är välsignad med den ”lilla lyckans” planet vad gäller pengar och framgång, utan att även ditt kärleksliv kan blomstra vid sidan av din karriär. Du lyckas inom båda områdena, samtidigt. Under några särskilt lyckliga och tursamma dagar slår sig dessutom Venus och Jupiter samman. Jupiter styr din ekonomi och är känd som den ”stora lyckan” på stjärnhimlen. Du kan ju tänka dig vad de tu kan åstadkomma tillsammans. Dagarna du ska markera i din kalender för detta lyckosamma event är den 17-19 augusti. Pengar och kärlek, alltså. Eftersom kärleksplaneten befinner sig i din karriärzon kommer chefer och framgångsrikt folk i din bransch vara din kärlekstyp i augusti månad. Likaså kan kärleken slå till när du arbetar: på konferenser, möten eller i kafferummet.

Om du redan har en partner så njuter han/hon också av framgångar den här månaden. Det kan vara rätt skönt om båda har det bra och lyckosamt samtidigt. På kvällarna kan ni skåla tillsammans och ingen behöver känna sig som om den ”har det lite för bra” när den andre inte har det lika roligt.Kärlek, karriär, pengar och hälsa (den blir så mycket bättre efter den 23 augusti- du tar nämligen hand om dig lite mer från och med då) . Ditt sociala liv börjar dessutom blomstra efter den 23 augusti. Vad mer kan du begära under sommarens sista månad? Nada! Njut!