Augustihoroskop 2014- Fiskarna

Solen flyttade in i Fiskarnas sjätte hus i slutet av juli. Att ta hand om planering gällande ditt dagliga arbetsliv men också din hälsa, kom i fokus. Denna tendens pågår fram till den 23 augusti. Det gäller att få till ett samarbetsvänligt klimat på kontoret och att ha koll på att saker fungerar på ett smart sätt. Allt från logistik till bekväma stolar och skötsel av arbetsuppgifter är under lupp. Hälsomässigt lyssnar du också till vad din kropp säger dig. Kanske är det dags att ge dig själv lite nyttigare mat än det du ätit under sommaren, anmäla dig till gym eller Viktväktarna. Du prioriterar din hälsa.

När Solen den 23 augusti flyttar vidare till ditt sjunde hus skiftar ditt fokus istället till socialt liv, kärlek och partnerskap/samarbeten i affärer och företagande. Det sjunde huset bjuder dig gärna på roliga event, fester eller andra typer av tillställningar. Att få skapa nya relationer och lära känna de du känner ännu lite mer kommer tilltala dig under resten av augusti och ända in i september.

Förmörkelsen som ägde rum den 29 april i år kommer återaktiveras av ett antal planeter under augusti månad. Din karriär kan bjuda dig på en och annan överraskning runt den 1-3 augusti. Din familj kan likaså komma att behöva din hjälp med något dagarna kring den 5-7 augusti. Mars kan hjälpa till att skaka om din värld med nyheter angående din ekonomi under den 10-15 augusti. Jupiter är inte sämre han och kan bidra till mer karriärnyheter under de sista dagarna av månaden, den 24-31 augusti. Du kan inte påverka saker och ting mer än att förhålla dig så lugn och flexibel som möjligt inför eventuellt kommande nyheter.