Mars i Skorpionen-Utmana dina rädslor!

Den 25 juli flyttade actionplaneten Mars in i Skorpionens tecken. Mars är inte en planet som har problem med beslutångest, här är det istället pang-på-metoden som gäller. Mars tvingar oss helt enkelt till att ta initiativ.

Det är nu eller aldrig!

När Mars snabba, rastlösa energier kombineras med Skorpionens intresse för det dolda, det djupliggande och personlig transformation kan vi förvänta oss att få se mer intresse och kraft kring dessa ämnen; astrologi, utredningar, det esoteriska och sexuella relationer. Det finns en väldigt stor önskan om att få uttrycka vad vi känner djupt inom oss och vi söker efter en fulländning på ett djupare plan. Allt som dolts från omvärlden; hemligheter, begär och problem, triggar Mars i Skorpionen. Det kan till och med kännas närmast kittlande att få gräva djupare än man någonsin vågat. Det skulle inte förvåna mig om rådgivare och terapeuter när det gäller att hantera rädslor, ångest, kontrollbehov, sexmissbruk och andra begär, blir helt fullbokade under de kommande månaderna! Jakten på starka känslor har precis börjat. Hellre för mycket känslor än inga alls, är Mars motto i Skorpionens tecken.

Stora möjligheter för djup personlig transformation

När Mars transit genom Skorpionen är över den 13 september kan vi troligen blicka tillbaka på en period då vi inte backat för en enda av våra känslor, hur känsliga de än må vara. Vet vi vilka våra demoner är kan den här perioden verkligen få oss att utmana dem. Och vi har alla möjligheter att, som i en enda stor energivåg, lyckas bemästra dem utan rädsla och genomgå en djup, personlig transformation på samma gång.

Intensivt? Ja, verkligen! Men rätt fantastiska saker kan hända på det personliga planet under den här perioden.